📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4724
« Wróć do forum  •  8 post(ów) w temacie
Post #1 27 Mar 2006, 17:10
Prycjan wszedł do karczmy i od razu zobaczył Grimara. Jego przyjaciel przyglądał się komuś w drugim końcu sali.
- Nie za niska dla Ciebie – zażartował.
- Ciiiiii – Grimar przyłożył palec do ust nakazując wymuszając szept.
- O co chodzi??
- Ona nie jest człowiekiem….
- A niby kto? – przerwał mu Prycjan.
- Jak Ci się wydaje?
- Pewnie przyjechała razem z cyrkiem, od wczoraj obozują pod miastem. Jest tak mała, że przy odrobinie charakteryzacji mogłaby udawać krasnalkę.
- Ale to naprawdę krasnal….
- HAHAHA – kobieta krasnal – HAHAHA – roześmiał się pełną piersią – to mit tak samo jak jednorożec, nikt ich nigdy nie widział. Podobno są tak brzydkie, że wychodzą tylko nocą noszę brody lub golą się codziennie. Nikt ich nigdy nie widział poza krasnoludami….
- Pewnie dlatego, że krasnalka musi zabić tego kto ja zobaczy – usłyszał Primar zza pleców.
- HAHAHA – właśnie – zaśmiał się odwracając, zadrżał gry zobaczył przed sobą niska kobietę wspartą na wielkim toporze.
- Czy widziałeś jakaś ?
Wyczuł groźbę w pytaniu – Eeeeehmmm my z kolegą tylko rozmawialiśmy o…..
- O cyrku proszę pani rozmawialiśmy – Grimar przyszedł mu z pomocą.
Desire odwróciła się, jej prawy kącik ust uniósł się w geście uśmiechu. Ile to już lat minęło odkąd ktoś rozpoznał jej rasę? – pomyślała wychodząc – lecz nie mogła sobie przypomnieć. Ze swoją urodą mogła spokojnie uchodzić za ludzką kobietę, choć wśród jej rasy takie rysy uchodziły za szpetne. To właśnie dlatego opuściła rodzinne strony – to było tak dawno, że nie pamiętała już jak wygląda jej dom. Czasem tylko we śnie pojawiał się widok zachodzącego słońca nad Coldridge Valley. Zbyt ludzka dla krasnali zbyt dziwna dla ludzi samotnie przemierza świat w poszukiwaniu przygód.

Imię: Desire
Rasa: Krasnolud
Wzrost: 70cm
Waga: 55 kg
Post #2 27 Mar 2006, 17:36
Uuuuuu.... słabo napisana historyjka jak dla mnie krótka nie przedstawiona prawie wogóle postać nie ma wogóle histori sorry ale jak ja miałbym zakładać konta to bym ci nie założył
Post #3 27 Mar 2006, 17:59
QUOTE(kaliberek7 @ Mar 27 2006, 05:36 PM)
Uuuuuu.... słabo napisana historyjka jak dla mnie krótka nie przedstawiona prawie wogóle postać nie ma wogóle histori sorry ale jak ja miałbym zakładać konta to bym ci nie założył
[right][snapback]13798[/snapback][/right]

O Twojej postaci wiadomo, że jest krasnoludka. I to wszystko. To o WIELE za mało zeby cokolwiek o niej powiedzieć. Poza tym imie "desire" srednio mi pasuje - pożądanie, pragnienie jako imie dla elfki pasuje jak pięśc do oka.
Post #4 27 Mar 2006, 19:09

K R O T K I E

M A L O I N F O R M A C J I O P O S T A C I 🙂
Post #5 27 Mar 2006, 21:36
QUOTE(kaliberek7 @ Mar 27 2006, 06:36 PM)
[right][snapback]13798[/snapback][/right]

I wcale nie musisz bo to jest tylko uzupełnienie opisu do istniejacej już postaci.

QUOTE(Honorius @ Mar 27 2006, 06:59 PM)
pragnienie jako imie dla elfki pasuje jak pięśc do oka.
[right][snapback]13799[/snapback][/right]

Widac zadałeś sobie wiele trudu tylko nie zauważyłeś że to nie elfka tylko krasnoludka 😎

QUOTE(Inquistor)

M A L O I N F O R M A C J I O P O S T A C I

A niby czemu ma być więcej?? Krasnolud kobieta to raczej żadko widywane stworzenie i nie chce zdradzać zbyt wiele o sobie.
Post #6 28 Mar 2006, 13:49
Hmm.. nieladnie mowiac odwalone. Widac, ze nie chcialo Ci sie robic.
Post #7 29 Mar 2006, 21:01
[quote=roadrunner,Mar 27 2006, 09:36 PM]
I wcale nie musisz bo to jest tylko uzupełnienie opisu do istniejacej już postaci.
Widac zadałeś sobie wiele trudu tylko nie zauważyłeś że to nie elfka tylko krasnoludka 😎

Oczywiscie moje przejezyczenie, dla zgrabnej, zwinnej elfki takie imie by uszlo, ale krasnoludki? Ton nie licuje, panie dzieju...

poza tym rządek wczensiej pisalem ze krasnoludka...
Post #8 29 Mar 2006, 21:21
hehe ... mloda jest z niej osoba 😊 a opowiadanie za krotkie... ja tu nie widze poczotku tylko jakby sie to skads urwalo ...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026