📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Poszukiwanie lotrów - nagroda od Sędziego
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
KEt
Post #1 29 Mar 2006, 09:55
W zwiazku z szerzaca sie ostatnio plaga kradziezy w calym Stormwind, Ironforge, Darnassus oraz mniejszyc miasteczkach i wioskach,

ja General wojsk Stormwind oglaszam co nastepuje

Poszukujemy lotrow, ktorzy sa odpowiedzialni sa okradanie biednych staruszek z okularow, malych dzieci z cukierkow ich matek z dorobku ich zycia.

W zwiazku z tym za 4 dni do miasta przybedzie Sedzia, ktory przyjmie od was dowody ukarania zloczyncow oraz Census, ktory wyplaci wam nagrody.

---------------------------------

zloczyncy --- gracze z profesja lotrzyk
dowod -- screen z zabicia postaci ( /pvp on dla alliance ) umieszczony na forum w tym temacie
czas trwania eventu --- wtorek - soboty ( wieczora )
nagrody -- tajemnica panstwowa
KEt
Post #2 02 Apr 2006, 01:56
Z zwiazku z nieudolnoscia miejscowej ludnosci Mrocznych Wrot w najblizszych dniach do naszej krainy zostana sprowadzeni lowcy glow, ktorzy za odpowiednia oplata oczywiscie , zrobia to czego wy nie zrobiliscie.

General Wojsk Stormwind

Post #3 09 Apr 2006, 14:43
Więc po pewnym czasie ścigania, znalazłem poszukiwanego Kederimonda w Stormwind.
Nie tracąc czasu zaatakowałem go. Dzięki umiejętności skradania się i sprintu już myślałem kilka razy że mi uciekł. W końcu zaproponował mi "uczciwy pojedynek" przed murami Stormwind. Po drodze na miejsce pojedynku znowu sprobował mi się wymknąć, więc go zaatakowałem. Wtedy zaatakował mnie Nuzifax. Niewiele by brakowało żebym poległ, ale dzięki kilku nowym drobiazgom udało mi się zabić pierwszego łotra. Mój pojedynek z Nuzifaxem został na szczęście 😛 przerwany przez zabłąkanego orka.

user posted image
KEt
Post #4 10 Apr 2006, 10:43
Bracie
Gratuluje odwagi, mestwa i przebieglosci.

Jednak to nie jedyny lotrzyk, ktory czai sie w naszych wlosciach.
Znajdzcie reszte!!!!

Nagroda Birkowie cie nie ominie.
Otrzymasz ja z mojej reki.

General Wojsk Stormwind

/// nad Kederimondem prosze sie juz nie znecac
Post #5 10 Apr 2006, 16:25
Nasz dzielny wojownik, dumny ostatnim zwycięstwem porwał sie na mnie... na to jest przysłowie "trafiła kosa na kamień"
Po niecałych 2 minutach nasz nieustraszony zaczął wiać ;P

user posted image

ps.
QUOTE(stelloZZa @ Apr 10 2006, 02:46 PM)
Ta , pozdrawiam Ket , ktora to zamiast naprawiac questy dla słabiuskiego rouge'a , daje nagrody za jego głowe;] , i birkowa szepczącego z kilometra "siema gdzie jestes " ;]
[right][snapback]14512[/snapback][/right]

Kederimond:
Użycie reloga gdy uciekałeś przed Birkowem na sprincie nie było mądrym posunięciem 😛

No i jeszcze ten zbłąkany ork...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026