📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Nowy pomysł na event: Ukryte krainy bogów
« Wróć do forum  •  2 post(ów) w temacie
Post #1 30 Mar 2006, 21:21
Ostatnio Azagh upominal sie zeby stworzyc jakas "kraine bogow"...
Pomysl wydawal mi sie srednio dobry ale patrzac na GM Island nabral mocy papierkowej lezac 1 dzien w mej glowie...
No i tak sobie pomyslalem...

Gareon zapodal ostatnio wspolrzedne fajnych miejsc i otoz to tak sobie popatrzylem na dwie krainy...

1. Hyjal... No idealna na miejscowke bogow, mozna by jakis budyneczek czy cus z tego pakietu co temp zapodal zarzucic porobic npc w ogole full wypas zrobic z jakimis questami dodatkowymi - wstep jakos bysmy rozegrali moze jednorazowy kamien w nagrode za jakis q w swiecie ?😊 No i na wezwanei bogow do siebie mozna by sprowadzac ludzi 😛

Pobiegajcie troszke po tej krainie, wystarczy zamaskowac dwie niewidzialne sciany i 3 barykady obok siebie z wiesniackim napisem "Blizzard Constructions Co." i gotowe...
Jest nawet kopia onyxia lair - zabarykadowana ale co to dla mnie :]
Kraina jest naprawde spora, ma wlasny krater wodospadzik, jest ta studnai zycia i wielkie drzewo dla mnie miodzik...

No i druga to Outlandy... Calkiem niezle one wygladaja i chyba nie ma bugow wiec mozna by tam zrobic taki instance specjalistyczny ale nei wchodziloby sie dark portalem a innym wynalazkiem typu kamien czy portalik...

Dokladniejsze wizje plany i projekty przedstawie pozniejszym terminie, najpierw powiedzcie co o tym sadzicie...
Post #2 01 Apr 2006, 12:09
Kolejna kraina a raczej kawałek Silithus - czyli Ahn'Qiraj...

od 1.9 jest normalnie dostepny... moge podpatrzec jak to tam wyglada wtedy zrobimy u nas cos na pozor przypominajacego ten instancik a jak kiedys wleziemy na to 1.9 czy 1.10 to bedzie tak jak ma byc...

P.S. Dzieki za mase komentarzy mojego pomyslu 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026