|
Post #1
31 Mar 2006, 18:16
Jestem wlasnie w trakcie tworzenia labiryntu na wyspie programmersow 😊 ... Bedzie to kryszrałowy labirynt 😀 ... budowany z pojedynczych segmetow bedzie mogl byc zmienany potem wedle uznania 😊 .. Narazie prosze zeby nikt mi tam zabardzo nie na mieszal w sesie nastawiania nowych scianek,
Labirynt bedzie bardzo ciekawa atrakcja mam nadzieje, i mozna tam w przyszlosci tworzyc wiele eventow 😀 |
|
Post #2
31 Mar 2006, 20:42
Mezus ten labirynt sprawil ze mialam pinga ok 4-8k heh, rozumiem ze masz dobra karte graficzna, ram i procka 😊
moze cos co jest mniej hmm swiecace 😊, ewentualnie zbuduj ten labirynt z dala od miejsca teleportowanai sie na wyspe programersow albo np na gm island hmm , zbudowales go obok juz i tak duzej ilosc obiektow , ktore sama ustawilam a przepraszam ze dotychczasowy labirynt sie usunal 😢 sie nie zrazaj |
|
Post #3
01 Apr 2006, 21:25
niema sprawy postawie go gdzie oindziej ... problem w tym ze nie moge znalezc odpowiedniego bugulca 😢 ... mnie tez lekko przycinalalo ... ale nie przeszkadzalo mi to w rozgrywce ... moze macie jakies inne materialy budowlane ?? ... sciany nie zniszczenia itp ? 🤔 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |