📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Problem z działaniem trapów i elitarnych stworzeń u Huntera
« Wróć do forum  •  16 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 03 Apr 2006, 17:03
Nie no ktos porzacdnie przesadzil hunter u ktorego trapy nie dzialaja moze uzywadc jednego aspecta;/ moze miec tylko 1 sting na stworze :/ a tame beast dalej nei dziala a jak by dzialalo to nie moze uzywac elit na globie moze elity oswajac, zgodze sie z aspectami i stingami ale z elitarnymi stowrami nie!! Hunter to teraz najbardzoej przycieta postac, Pomyslcie o tym bo teraz gra huntem to tak jak by grac priestem bez uleczania;/ wojem bez heroic strike a magiem bez czarow ;/
RaV
Post #2 03 Apr 2006, 17:11
Popieram... gra hunterem to teraz kupa.... Teraz to tak dowaliliście ze nie wiem co powiedziec.... hmmm może dziękuje?

Ja już sie nie wypowiadam.... róbcie jak se chciecie... najlepiej żaby nie było żadnych bugów to usuńcie wszystkie umiejętności hunterowi... może w tedy wszyscy przestaną grać z bugami...
Post #3 03 Apr 2006, 17:17
Danio, czyli graliście hunterami ze względu na bugi w tej postaci, które nie były naprawiane ? Bo to wnioskuję z Twojej wypowiedzi.
Post #4 03 Apr 2006, 17:18
Nie danio a demon i nei dla bugow bo bugow nam nie brakowalo neidzialajace trapy, tame beast, pelno strzal nei dziala ;/ jak teraz mozna grac hunterem co??
Post #5 03 Apr 2006, 17:42
Ja też gram hunterem i oprócz niedziałającego team beast są jeszcze dwa ograniczenia, które mi przeszkadzają:

-niemożność noszenia pancerzy typu mail do 40 poziomu. Przed resem można było nosić go od 4 poziomu. tak więc nie rozumiem tej zmiany.

- w przypadku nauki kolejnych poziomów skila raptor strike poprzednie automatycznie znikają. Przecież jak kończy mi się mana i nie stać mnie na zastosowanie np trzecio-poziomowego skila używam tego słabszego.

A co do aspect teraz można mieć więcej niż jeden, więc tu nie ma problemu.

EDIT:
ups coś mi się musiało nacisnąć i dodało niekompletny post podczas pisania 🙂
RaV
Post #6 03 Apr 2006, 17:45
Galdor... raptor strike mozna kozystac na kazdym poziomie... tylko trzeba otworzyc książeczke z skillami i tam zobaczyc czy masz reszte... ja np mam....
Post #7 03 Apr 2006, 17:45
Galdor jeden mozna miec
Post #8 03 Apr 2006, 17:52
QUOTE(RaV @ Apr 3 2006, 06:45 PM)
Galdor... raptor strike mozna kozystac na kazdym poziomie... tylko trzeba otworzyc książeczke z skillami i tam zobaczyc czy masz reszte... ja np mam....
[right][snapback]14075[/snapback][/right]

No to wyobraź sobie ze jak ja sie ucze u trenera np raptor strike renk 2 to wtedy pojawia mi sie informacja coś w stylu "raptor strike rank 1 fades from you" i owy skil znika z ksiązki a pojawia się ten na wyższym poziomie.

QUOTE(Demon @ Apr 3 2006, 06:45 PM)
Galdor jeden mozna miec
[right][snapback]14076[/snapback][/right]

Jakimś cudem ja cały czas biegam z aspect of monkey i hawk równocześnie 😛
Post #9 03 Apr 2006, 17:54
To wejdz na serva i sprawdz
RaV
Post #10 03 Apr 2006, 18:06
Mi tam raptor strike wszystkie dziala... od 1 do 4 poziomu... i tez sie zgodze z jednym aspectem ale tame beast powinien zostac zrobiony i nie byc na niego zadnych ograniczen... pozdrawiam....

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026