|
Post #1
04 Apr 2006, 14:13
Sugeruje abysmy przestawili czas spawnowania sie npc w miastach, a konkretnie stolicach ... na jakies 1200 sec ... Powó jest prosty , weźmy taką horde co najeżdza na SW, troche sie zmeczyli będąć juz wewnątrz miasta, i chcieliby się wycofać w bezpieczne miejsce a tu klops, bo npc juz sa spowrotem , takie troche to nie za fajne dla nich, a i tez np.: Osoby z przymierza niech troche odczują to że ich miasto było najechane jakiś czas temu , że jest opustoszałe a oni w ten czas bawili się gdzieś daleko, Wrócą i zobaczą że, niema połowy sklepikarzy, to może bardziej też zaczną dbać o swoje miasta , a i realizmu też to troche doda, że miasto potrzebuje czasu na odbudowe.
Jeżeli mnie popieracie, to zaznaczcie odrazu które miasta będziecie w stanie przespawntimować 😛 .. Ja osobiście moge zająć sie Ogrimmarem |
|
Post #2
04 Apr 2006, 14:31
Mezja, zagladasz czasem na serwer ?
|
|
Post #3
04 Apr 2006, 18:18
Wypraszam sobie 😐 " Mezja" ... no zaglądam na serwer a czemu pytasz?
|
|
Post #4
04 Apr 2006, 18:47
Sorki, literowka "Mezjo". Przypatrz się jak SW jest atakowane przez horde. I czy na serio oni maja takie ciezkie zycie biedaczki.
|
|
Post #5
05 Apr 2006, 11:27
No dobra ... co pawda nie chodziło mi o łatwosć, czy żalenie sie na horde , oni przynajmnie ruszaja sie ze swoich ziem i atakuja ... mnie chodziło o sam realizm rozgrywki, jak sam mówisz, wcale nie jest im źle ... chyba ze poprostu nie chce ci sie przespawnować całych stolic 😛:P 😐 hmmm ?
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |