📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na kradzież przedmiotu przez gracza
« Wróć do forum  •  43 post(ów) w temacie 1 3 4 5
Post #41 06 Apr 2006, 15:20
Ok., dostałem ban pogodziłem się z nim sadze ze 7 dni trochę za długo, ale co robić wola GM z nią zawsze się zgadzać trzeba.
Ale:
1)Baranek pisze ze jest mega świetny, ale tak nie jest, chcecie dowodu jest na pierwszym ss, który podał jest wyraźnie pokazane, kto pierwszy użył wulgaryzmów ze ja chciałem zakończyć ta rozmowę, ale on dalej mnie prowokował wiec i ja zacząłem się wyrażać.
2) Baranek jesteś maminsynkiem, który nie umie sobie sam poradzić, umiesz korzystać tylko z czyjejś pomocy w tym przypadku GM.
3)Widze ze GM faworyzują donosicieli, ponieważ zgodnie z pierwszym ss ukazanym w tym temacie to baranek pierwszy użył wulgaryzmów potem prowokował mnie do i powiedziałem, co pozwiedzałem, jeżeli Gm chcą być feer wobec wszystkich to on tez powinien dostać ban.

I jeszcze jedno na koniec do Szwagra specjalnie dla ciebie dziś poświęciłem przerwę w szkole i poprawiłem błędy w moich postach, aby już cię nie dręczyła moja dysleksją.

I to by było na tyle.
Post #42 06 Apr 2006, 15:30
ech...

Klimat wam sie udal, nie powiem, do tego niektorzy czepiaja sie osob ktore chca zalagodzic konflikt...

Ban sluszny, niesluszny, pozostanie banem, znam to skads... ;/

Chcecie sie wyzyc? to prosze uprzejmie na mnie, zglaszam sie na ochotnika 😊
Post #43 06 Apr 2006, 17:48
Po obejżeniu fotek jestem w szoku co to się teraz na Mrocznych wyprawia 🙂
Nie wiem czy to tylko wyjątek ale wcześniej nigdy podobnej sytuacji nie miałem i mam nadzieje że nie będe miał....
« Wróć do forum 1 3 4 5

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026