|
Post #1
04 Apr 2006, 20:34
-Imię: Nrith-dar
-Rasa: Elf -Klasa: Kapłan historia postaci: Nazywam się Nrith-dar, pochodzę z małozamożnej rodziny elfickiej. Urodziłem się, wychowałem i mieszkałem w Lesie Nocy, jest to kraina mało komu znana, opanowana tylko i wyłacznie przez Elfy. Od lat panuje tutaj pokój. Od dzieciństwa uwielbiałem wszelkiego rodzaju zawody strzeleckie, bardzo interesuje mnie broń strzelecka (ze wszystkiego najbardziej kusza). Od moich lat młodości ćwiczyłem walkę sztyletem i posługiwanie się kuszą i łukiem, ale kuszę przyswajałem najszybciej. Oprócz broni strzeleckiej zawsze pragnąłem nauczyć się posługiwać tajnikami magii. Kiedy dorosłem wziąłem udział w konkursie strzeleckim, w którym to zdobyło 1-sze miejsce z dużą przewagą punktów. Po zwycięstwie ojciec powiedział: "Synu już czas, abyś wyruszył w świat i poznał, co jest poza naszym lasem." Od dawna czułem pragnienie przeżycia jakiejś przygody. Krążyłem po wielu krainach, lecz nie przeżyłem nic specjalnie ciekawego. Podczas podróży wstąpiłem d o szkoły magii. Byłem jednym, z lepszych uczniów i naukę przyswajałem bardzo szybko. W czasie szkolenia brałem udział w wielu mniejszych potyczkach jak i również w 1 bitwie. Zdobyta 6-letnia nauka oraz doświadczenie pozwoliło mi wyruszyć dalej na spotkanie z przygodą. Podczas podróży poznałem wielu ciekawych ludzi oraz kilku nieumarłych. Gdy podróżowałem z miasta do miasta przez wiele miesięcy nie spotkało mnie nic specjalnego, właściwie rzec by można, że tylko chadzałem od miasta do miasta. Pewnego dnia siedząc w karczmie i z nudów zabijając czas przy korzennym piwie usłyszałem, jak ludzie rozmawiali o pewnej ciekawej krainie. Postanowiłem się przysłuchać tym rozmowom, jeden z nich powiedział, że ma mapę całej, bardzo potężnej krainy. Wówczas oboje zauważyli że im sięprzysłuchuję, więc zaprosili mnie do rozmowy, która była bardzo przyjemna. Opowiadali mi wspaniałe historie o przygodach w tej krainie, o postaciach, które można tam spotkać, no bardzo mnóstwo! W końcu zadałem im pytanie: "A jak nazywa się owa kraina". Nazwa wzbudziła we mnie dreszczyk emocji: "Mroczne wrota"...po krótkim zastanowieniu się odkupiłem ich mapę i udałem się do owej krainy i stanąłem przed jej wrotami... -cechy charakteru: miły, przyjazny, rozmowny, lubi zawierać nowe znajomości, otwarty, uczciwy, łatwo przyswaja naukę, tolerancyjny dla każdej rasy, nerwowy, bitny -wygląd zewnętrzny: zawsze posiada kuszę na plecach, włosy koloru czarnego, dłuższe, lecz nie długie, oczy czerwone, wysoki (ok 195 cm), dobrze zbudowany, szczupły, chodzi w długim płaszczu |
|
Post #2
04 Apr 2006, 20:44
krotkie, malo zwiezle, nudne i nie mowiace w sumie nic... dobre na klepsydre...
|
|
Post #3
05 Apr 2006, 13:56
QUOTE -Imię: Nrith-dar -Rasa: Elf -Klasa: Mag Wojenny Nigdy nie słyszałam o czymś takim wśród nas, elfów... Nie możesz tworzyć sobie własnej klasy! |
|
Post #4
05 Apr 2006, 14:01
QUOTE(Shadowlady @ Apr 5 2006, 01:56 PM) Nigdy nie słyszałam o czymś takim wśród nas, elfów... Nie możesz tworzyć sobie własnej klasy! [right][snapback]14172[/snapback][/right] O sorki jestem nowy w tym 😊 |
|
Post #5
05 Apr 2006, 14:10
W takim razie wiedz że elf może być: wojownikiem, łowcą, łotrzykiem, kapłanem lub druidem 😊
Zdecyduj się na istniejącą klasę, napisz coś i dołącz do nas 😊 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |