📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Błąd z questu - powtarzające się bossy
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 05 Apr 2006, 14:27
To tak:

BYlismy z qmlami na SW weszlislmy do srodka bo wkoncu chcielismy zabic krola i nagle wyskakuje nam Octawian i Cerion zgineli oczywiscie , po czym doszliszlmy do old town gdzie nagle znow nam obaj wyskoczyli a zaczeli atakowac po czym znow zgineli i powiedzialem przepraszam ze na generalu ze nei moga walczyc juz doszliszmy do zamku i nagle przyszlo pelno hordy w tym Birkov, Cerion i Octavian. Zabilismy ich 3 po czym znow zaczeli atakowac no ja sie pytam co jest grane??

to pomyslcie !!
Post #2 05 Apr 2006, 15:15
QUOTE(Demon @ Apr 5 2006, 03:27 PM)
To tak:

BYlismy z qmlami na SW weszlislmy do srodka bo wkoncu chcielismy zabic krola i nagle wyskakuje nam Octawian i Cerion zgineli oczywiscie , po czym doszliszlmy do old town gdzie nagle znow nam obaj wyskoczyli a zaczeli atakowac po czym znow zgineli i powiedzialem przepraszam ze na generalu ze nei moga walczyc juz doszliszmy do zamku i nagle przyszlo pelno hordy w tym Birkov, Cerion i Octavian. Zabilismy ich 3 po czym znow zaczeli atakowac no ja sie pytam co jest grane?? 

Przepraszam bardzo, ale NIKT z was mnie nie zabil w trakcie tego ataku, ani przed nim.
Był bym bardzo widzięczny gdybyście podawali prawdziwe informacje, które możecie udowodnić, ale nie mozecie ponieważ takie zdazenie nie miało miejsca. Kiedy zaatakowaliście stormwind natychmiast pobiegłem bronić króla, nie walcząc z wami. W walce wzielem dopiero udział w stormwind keep.
Post #3 05 Apr 2006, 15:55
bylo duzo haosu, Demon sie pomylil, ja nie mam dowodu w screenach ze Birkow polegl...

Przeprasza za kolege

A co do panow/pan Octavian i Cerion, zaraz wkleje ssy 😊
Post #4 05 Apr 2006, 16:23
user posted image

user posted image

user posted image

tutaj widac jak obaj gracze zgineli po raz pierwszy...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tutaj jak widac gracz Cerion walczy dalej i gra nam na nerwy, lamiac regulamin bo wczesniej zginal...

user posted image

a tutaj wyzej widac jak wrocil ponownie do walki Octavian ktory tez zginal na poczatku.

user posted image

no i na zakonczenie znow ponownie Cerion w akcji...

a atak na SW skoncyl sie tak ze Ci dwaj co polegli walczyli dalej, no i przyszlo kilku nowych i zabraklo szczescia i dostalismy lomot, ale nie watpie jakby gracze przestrzegali regulaminu to bysmy nie zostali pokonani!

Pozdrawiam!

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026