|
Post #1
05 Apr 2006, 19:32
Relog podczas bitwy aby odnowic sobie zycie... Chodzi o Marvell`a.
🙂 ![]() To by bylo na tyle.... |
|
Post #2
05 Apr 2006, 19:45
konto Marvella powiekszylo sie o ostrzezenie
oczywiscie relog to wykorzystywanie bledu gry ( powszechnie wiadomy tak samo jak przekazywanie soulow ) szkoda ze Nuzifax nie masz screenow z samego " przestepstwa" poza wasza rozmowa |
|
Post #3
05 Apr 2006, 19:48
No wiesz.... to tak samo jak zrobic ssa ze ktos szybciej biegal 😉 Musial bym zrobic filmik a i bez takich programow komp mi sie tnie 😉
|
|
Post #4
05 Apr 2006, 19:56
Hehe gdyby mial 10 lvl - dostal by bana... ale ,ze ma 40lvl - typ juz nietykalny 😀:D:D
hehe !! z poważaniem sir. sayGGandQUIT |
|
Post #5
05 Apr 2006, 21:52
http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=4827
|
|
Post #6
06 Apr 2006, 15:37
hmm, relog, znam z wlasnego przykladu ze nie raz, np. po teleporcie w instancji, czy w jakims miescie, nie jestem w stanie nawet zaatawkoac, rzucic buffa czy zrobic cokolwiek, musze reloga, bo nie moge grac 😢 i to nie moze byc wina mojego internetu bo jest dosc szybki...
ale w bitwie, faktycznie relogi nie powinny byc dozwolone, nawet jesli nie sa z czyjejs winy, osoba majaca np. dc powinna juz nie walczyc. |
|
Post #7
28 Apr 2006, 21:56
zapewne u niego pod numerem 5 kryje się kanał gildii, a o to, co na nim jest mówione niech Cię głowa nie boli 😠
|
|
Post #8
29 Apr 2006, 05:16
Wykorzystywanie reloga podczas bitwy jest oszustwem ! KEt dobrze zrobiła banując go. Ja reloga czasem używam kiedy z kumplem walczymy z potworkami i łapiemy za ten sam łup a potem nie można wstać i się jeździ jak jakiś duch 😀 Bo jak się nie zrobi reloga i ktoś cię zobaczy to ban gwarantowany (bo przecież kto normalny jeździ po trawie ?)😛
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |