|
Post #1
07 Apr 2006, 17:15
Może troche jestem z tym spóźniony ale.. co nie odwlecze, to nie uciecze (czy jak to tam było):
Napewno wiele osób "zdenerwowało" usuwanie kont. Mi już się znudziło czekanie aż jakiś GM zrobi mi litośći przyjmie mój ospis postaci i na nowo założy mi konto. Dlatego dla osób których szukają ciekawego servera, polecam [ ???????? what ????????]Może i jest to nie polski serwer ale i tak jest tam wielu polaków i jest tam poprawione wiele błędów których tu nie idze naprawić. Napewno wiele osób będzie chciało o tym porozmawiać i mogę się założyć że ktoś z moderatorów albo sam admin bedzie chciał usunąć ten temat ponieważ to "reklama" innego serwera. Pozdrawiam |
|
Post #2
07 Apr 2006, 19:13
gralem na low duch (high nie polecam chyba ze lubisz dostawac 2 lvl na jednym qescie) i ogolnie bylo zajefajnie . I gdy nadchodzil wekend trah cala radosc znikala przez co a to przez LAGI dochodzily czasami do 4000. Ale to nic gdy dotarłem do 18 lvl to usuneli mi konto, wiec postanowilem spróbowac na MW i... udało mi sie 😀
|
|
Post #3
08 Apr 2006, 10:18
Teraz zmiany powprowadzali i na higu to na questy sie nie oplaca i juz kont nie usuwajom. Na lowie jest fajnie poniewaz np: od wilka kasy dostac nie moge bo to troche niemozliwe skod by wilky miał kase, ale juz od trola moge.
|
|
Post #4
08 Apr 2006, 10:35
Maluzis znudziło ci sie oddychanie prostym nosem ?
|
|
Post #5
09 Apr 2006, 16:57
QUOTE(IPKISS @ Apr 8 2006, 11:35 AM) Maluzis znudziło ci sie oddychanie prostym nosem ? [right][snapback]14394[/snapback][/right] Nie wiem po co tak komus grozi i tak chcvesz robic czystki, co nie?? Tylko ci co "kochaja" ten "wspaniały" serwer zostana(znaczy moze paru wazeliniazy i Ket). |
|
Post #6
09 Apr 2006, 17:31
QUOTE Nie wiem po co tak komus grozi i tak chcvesz robic czystki, co nie?? Tylko ci co "kochaja" ten "wspaniały" serwer zostana(znaczy moze paru wazeliniazy i Ket). Może tak może nie. Zostaną Ci gracze dla których serwer docelowo został postawiony. |
|
Post #7
09 Apr 2006, 20:12
Tak to fakt, tylko martwi mnie jedno Ipkiss nie potrzebnie zamknoles rejestracje, duzo ludzi odchodzi (niektorych trudno ludzmi nazwac) a tu jeszcze reg. off. moim zdaniem powinienes to zmienic.
|
|
Post #8
10 Apr 2006, 12:14
IPKISS, żałuję, że to ja muszę Cię uświadomić, ale ludzie, dla których ten serwer "docelowo został postawiony" już jakiś czas temu odeszli. Przeanalizuj co było, a co zostało. Nie myśl, że mówię to ze złośliwości... smutek żre mi serce kiedy wspomne na dawną świetność Mrocznych Wrót...
grand..., nie przejmuj się, zostaje jeszcze kilku, których "ludźmi trudno nazwać"... znajdziesz sobie towarzystwo na poziomie... Dopiero to miało być złośliwe 😉 Pozdrawiam ekipę 😉 |
|
Post #9
10 Apr 2006, 12:45
Thorsten niestety się mylisz.
|
|
Post #10
10 Apr 2006, 12:50
Chyba "na szczęście" nie "niestety"... W dalszym ciągu życzę Wam jak najlepiej.
PS. Co do serwa czy granda się mylę? Odpowiedziałem tak, bo to pierwsze wziąłem za bardziej prawdopodobne 😉 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |