📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Historia Aderalina - starzec w mieście kupca
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 18 Apr 2006, 12:16

po1: ten mag byl silnym warlockiem ale puzniej po ciezkiej tulaczce stracil wiele swych umiejetnosci   

heh... mag byl silnym warlockiem?😛 Chodzi mi o pocztek opowiesci... o tym jak to zasluzony, wielki, mag, nagle stal sie warlockiem...

po2: pisze wyraznie ze nie wiedzial do konca co robi tam ten warlock

Jako mag, kroty na co dzien spotyka sie z takimi problemami, nie powinien byc az tak naiwny... Do tego nie pasuje mi sama forma nauki... Przeciez to jest bez sensu... o tej wiedzy rownie dobrze mogl nabyć ze swojej biblioteki... po co latac po jakis szałasach...
po3: pisze ze szedl do lasu po ziolo
heh... tutaj moze masz racje...

za to dodam, ze to zdanie:
-Otuż byłem niegdyś młodym, potężnym, lecz nierozważnym magiem. Wszyscy ludzie w mieście dażyli mnie wielkim szacunkiem i zaufaniem
tez mi nie pasuje...
Post #12 18 Apr 2006, 12:52
as mnie pojechal 😀 😊 😐 🙄
Post #13 18 Apr 2006, 15:17
1.stal sie warlockiem poniewaz zafascynowalo go to...
2.byc moze nie mial jeszcze doczynienia ze zlem i jego wioska nigdy nie byla napastowana przez wrogow...
3. ten wrlock mogl tam znalezc ksiegi ktorych nie bylo w miejskiej bibliotece( o ile byly w niej jakies ksiegi dotyczace przywolywania demonow)
Post #14 18 Apr 2006, 15:54
to dlaczego po SW, niemal sie nie kryjac chodza sowbie warlockowie z Impami? Dlaczego stoja nieraz w obronie, podczas walk ze swoimi potworami...
To nie jest wcale tak tajna organizacja...
Post #15 18 Apr 2006, 16:18
Wez wydrukuj to "coś" zgniec i wywal do kosza naj rozsadniej zrobisz ryli ehh 🙄

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026