📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zbanowany za używanie cheatów bvh v1.5
« Wróć do forum  •  27 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #1 08 Apr 2006, 22:08
08-04-2006 21:12:50 ![80.240.175.19] bvh v1.5 detected!!! action: 5
08-04-2006 21:12:50 ![80.240.175.19] ! cheat #1: <#32770> "bwh"
08-04-2006 21:12:50 ![80.240.175.19] baned!, 2006-04-08 21:12:50 cheat: bvh v1.5
08-04-2006 21:13:07 ![80.240.175.19] users/baned!, 2006-04-08 21:12:50 cheat: bvh v1.5 banned!!!
Post #2 09 Apr 2006, 07:27
Masz teraz przynajmniej czyste sumienie, ale znajdź w logach poza tym jak wczoraj użyłem cheta po tym jak zabrałeś lvl i tyle razy się pytałem, za co a tu totalna olewa zero odzewu, a cheta miałem, bo po całym incydencie męczyłem się żeby go ściągnąć specjalnie dla ciebie, bo nie bawi mię taka gra, ale mam to już gdzie nie mam 15 lat żebyś traktował mię jak gówniarza zabierasz lvl bez wyjaśnienia, choć na lvl mi nie zależało chciałem tylko pograć jak człowiek.To by było na tyle i tak już zakończyłem kadencje na tym serwie i nikomu go już nie polecę w ręcz przeciwnie.
Post #3 09 Apr 2006, 10:17
Lol im tylko o to chodzi by kazdy odszedl i zamkna serva
Post #4 09 Apr 2006, 10:27
QUOTE(k0bra @ Apr 9 2006, 08:27 AM)
Masz teraz przynajmniej czyste sumienie, ale znajdź w logach poza tym jak wczoraj użyłem cheta po tym jak zabrałeś lvl i tyle razy się pytałem, za co a tu totalna olewa zero odzewu, a cheta miałem, bo po całym incydencie męczyłem się żeby go ściągnąć specjalnie dla ciebie, bo nie bawi mię taka gra, ale mam to już gdzie nie mam 15 lat żebyś traktował mię jak gówniarza zabierasz lvl bez wyjaśnienia, choć na lvl mi nie zależało chciałem tylko pograć jak człowiek.To by było na tyle i tak już zakończyłem kadencje na tym serwie i nikomu go już nie polecę w ręcz przeciwnie.
[right][snapback]14438[/snapback][/right]

Wiesz jaki jest nagorszy wampir ? Taki który nie ugryzie a krew wypije.

Demon to są czystki 😉
Post #5 09 Apr 2006, 11:40
Ipkiss... szkoda dawet gadac jak sie zachowales...

Czemu nie zrobiles czegos podobnego przed resetem postaci? gdy Przymierze byl o wiele silniejsze od Hordy? Tylko teraz?

Bo ktos z Przymierza nie mogl zniesc dominacji Hordy? Dominacji kilku graczy co poswiecali mase czasu przez miesiac grania?

Czystki? Uwazaj by ktos Ciebie kiedys nie zczyscil... Pamietaj, los jest msciwy...
Post #6 09 Apr 2006, 12:08
Ipkiss... szkoda dawet gadac jak sie zachowales...

Tak jestem zły. Dziękuje, że potrafisz we mnie dostrzec to co najgorsze.

Czemu nie zrobiles czegos podobnego przed resetem postaci? gdy Przymierze byl o wiele silniejsze od Hordy? Tylko teraz?

A co to ma wspólnego do tego co zrobiłem ? Nie podobał wam się Ewent. ?
Po prostu dostrzegłem, że macie obsesje na punkcie leveli dla tego nigdy na tym serwerze nie będzie klimatu. Bany dla was to nic bo wiadomo, że i tak prędzej czy później ktoś je zdejmie a przez ten czas można levele bic na innym serwerze. Dlaczego mają być tyko Eventy które coś wam dają ? Mało wam dałem zrobiłem grupe, serwer, graczy, łącze... a w y do kilku moich próśb nie potraficie sie dostosować... Zawsze najwyższe levele ciągle … nie będę pisał poraz setny.

Czystki? Uwazaj by ktos Ciebie kiedys nie zczyscil... Pamietaj, los jest msciwy…

Spokojnie nie raz jeszcze upadnę na dno i nie raz będę walczył aby z tego dna się podnieść… a wy dalej będziecie bić levele i zatruwać życie innego człowieka na innym serwerze.

Taki ze mny zły człowiek, niestety się nie zmienie.
Post #7 09 Apr 2006, 12:30
ja tam wolę BWH 1.8 ^^
Post #8 09 Apr 2006, 13:15
Dark Council pogrywa juz na globalu , zatrujemy zycie Blizzardowi ^ ^
Eh ironio...
Post #9 09 Apr 2006, 13:38
Jest to serwer Ipkissa prowadzi on go za darmo, nie pobiera oplat, wiec nie wymagajcie, Ipkiss zrobi co bedzie chcial... ma do tego pelne prawo... LEE, Koberti grasz od poczatku zabawa od czasow 1.5 grales juz dosc dlugo i chyba sie fajnie bawlles przez ten czas, moim zdaniem mogles chociaz podziekowac za czas ktory milo spedziles... 😐
Post #10 09 Apr 2006, 13:53
//IPKISS

Skończ czlowieku nie umiera Twoja babcia ani Ty aby trzeba Cie wspominac miło. Takie teksy to na swoich nauczycielach stosoważ możesz

Miłej gry i tyle jak odchodzisz.

fajnie ze zmieniles mojego posta coz... powodzenia chcialem sie pozegnac w milej atmosferze a Ty mi to utruniasz...

//IPKISS
swietna atmosfera 😊 przestań po prostu pisać i graj w spokoju na nowym serwerze!
Wolne tłumaczenie Twojego posta:

Chciałem aby ten serwer przestał istniec bo jak ja nie bede na nim grał to nikt inny też... oczywiście Ty zedytowałeś tego posta tak, że teraz wychodzi, ze pisze jakieś głupoty więc znowu zrobie, że to Ty ciągle coś źle robisz...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026