|
Post #11
11 Jun 2006, 17:58
Jeżeli się przydam to mogę wam pomóc w kręceniu filmu:D
|
|
Post #12
18 Jun 2006, 13:08
Jeśli tylko potrzebujecie krasnoluda - dajcie znać!
|
|
Post #13
18 Jun 2006, 19:59
ok. ale czekam nadal bo zbyt wiele chetnych nie ma do wspolpracy.....
|
|
Post #14
18 Jun 2006, 20:11
przydałyby się konkrety, może więcej ludzi się zgłosi 😊
|
|
Post #15
18 Jun 2006, 20:42
Ja sie tam zglaszam.... Ale ludzie beda ..... tylko wiekszosc forum nie czyta 😛
Dlatego tam malo chetnych... |
|
Post #16
18 Jun 2006, 22:48
Nakrecilismy mala migawke otoz walka 2 troli jezeli uda mi sie cos posklejac to wstawie na forum
Otoz tak jeśli ktos zna program lepszy od Frapsa do nagrania sekwencji dluzszych niz on potrafi to prosze zeby napisał,Pzrez dzisiajsza nocke Bede sciagał Adobe Premiere zeby SKrecic ta nasza Migaweczke 😊 Jeśli Ktos Chce wziac udział to niech wpisuje sie do Odpowiedniego Tekmatu |
|
Post #17
19 Jun 2006, 05:20
No i fajno - a tu już masz sporo chętnych.
Jednak dobrym pomysłem byłoby danie ludziom znać na OCC w grze. Na bierząco na pewno znalazłoby sie wiecęj ludu 😉 |
|
Post #18
19 Jun 2006, 06:45
Dobra migaweczka skrecona (w zlej jakosci poniewaz nieprzestawilemn czegos w Frapie wiec nieamcie co liczyć na to ze duzo zobaczycie) zna ktus gdzie moge to wklejic zebyscie odrazu mogli oglodac a nie sciagac ????
|
|
Post #19
22 Jun 2006, 10:06
Przejdzmy do konkretow!
W najblizszym czasie chce nagrac sceny z podroznikami w ich obozowiskach i dotarcie do Mrocznych Wrot. Wiec prosze MG o wspolprace. Mianowicie dobze by bylo jakby umiescic 2 obozowiska w strangehorn wale i jakis portal JEZELI jest to mozliwe oczywiscie i moze zalatwienie ciuszkow w syly podroznikow . Do nakrecenia tych scen potrzebuje orka, undeda, czlowieka i krasnoluda i oczywiscie przynajmniej 1 kamerzyste! |
|
Post #20
22 Jun 2006, 10:35
Który to juz temat (Film) ?....
Ja moge grac czlowieka..... Za kamerzyste tez moge robic .... ale jako dodatkowego.... wiec bede krecil dla siebie i pozniej umieszcze to. Moze komus sie przydadza te materialy 😐 A jak mowisz o konkretach to podaj date i godzine... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |