📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4894
« Wróć do forum  •  13 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 12 Apr 2006, 21:13
nic nie może być perfekcyjne, jedynie bliskie doskonałości (i tak 100x lepsze od mojego 😀 )

ILIANA RULEZ
Post #12 12 Apr 2006, 22:26
podobno mam skrytykowac? 😊

nie jest tak zle, podobalo sie 😊

tylko brak akapitow 😢 strasznie mnie to razilo czytajac to 😢 ciezko sie przez to przedrzec...
normalnie jak sie czyta ksiazke to po to sa akapity by czlowiek mogl na sekunde oderwac sie od czytania, zastanowic albo kawy napic i pomyslec co sie moze dalej stac, a czytajac to to musialem na sile czytac bo wiedzialem jesli przerwe to juz nie odnajde miejsca gdzie skonczylem czytac 😢

ps. mam nadzieje ze ciag dalszy nie bedzie gorszy, choc z drugiej strony jesli w ogole bedzie to bede mogl sobie skrytykowac 😀
Post #13 12 Apr 2006, 22:54
Cóż, ciągu dalszego (na razie) nie będzie bo za słabo znam świat Warcrafta. Ciężko mi poruszać się w jego realiach (stąd pomysł z utratą części pamięci, żeby łatwiej było wyjaśni nie wiedzę w ewentualnej grze). Muszę się doszkolić.
Przepraszam za brak akapitów. Nie wiem co mnie naszło 😛 . Naprawie to niedługo.
Końcówka była pisana w lekkim pośpiechu, cieszę się, że mimo to się podoba.
Atrakcyjny trup -> może coś w stylu Gnijącej Panny Młodej Tima Burtona 😛. Cóż, głownie chodził o to, żeby podkreślić "świeżość" denatki, która jeszcze całkiem niedawno była powabną niewiastą. Z czasem wygląd na pewno ulegnie zmianie. Na gorsze lub na lepsze (zależy czy ktoś lubi trupy 😉 ).
co do konta -> może się Admin zlituje 😀

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026