|
Post #51
17 Apr 2006, 05:35
Niestyty u mnie dalej ekran z wyborem realmow i nic wiecej. Sprawdzilem porty ktore podales - lacze sie przez nie bez problemu.
Da sie cos z tym zrobic? ps. reinstal wow nie pomogl EDIT: zadzialalo... |
|
Post #52
17 Apr 2006, 13:37
Eh...
zadzialalo, po czym po pol godziny poprawnego grania wcialo mi cale ubranko, torby itp. Nagi jak swiety turecki. Poza tym wokol mnie pelno Unknown Entity. Po kilku resetach - znow mam znajoma plansze z wyborem Realmu, w ktorej nie da sie dalej przejsc... pomoc bardzo pozadana 😊 |
|
Post #53
17 Apr 2006, 13:42
Honorius mam to samo czasem sie loguje... czasem nie... czasem jak sie pobawie to mi odpali. Ale zawyczaj to wybieram Realm 😀 i to by bylo na tyle 😊 w tej kwestii
|
|
Post #54
18 Apr 2006, 19:38
Ja też mialem podobne problemy. Raz nie chcialo mi wchodzi do gry wogole (zawieszalo sie naetapie pojawienia sie ikonki LACD - tego antychitera ) a czasem wchodzilo do gry i przy logowaniu prosilo o wybor server i ............ to co u wszystkich czyli mozna bylo sobie poklikac. POMOGŁO DOPIERO OCZYSZCZENIE KATALOGU WDB !!! Zawieszalo mi sie tak kilka razy i zawsze po oczyszczeniu WDB wszystko wraca do normy i śmiga jak należy.
P.S. korp - honor nie chce mi sie otworzyć ........ ale grać moge. Pozdrawaim Berghas |
|
Post #55
22 Apr 2006, 07:31
QUOTE(masssuru @ Apr 12 2006, 11:35 PM) wszystkie przeszly na czarno oprocz tego ostatniego ...a wygl;ada to tak http://img99.imageshack.us/img99/222/kurwamac6xk.jpg i tak za 2 gim razem 😀 http://img143.imageshack.us/my.php?image=bekur18al.jpg zawsze sie pojawia niemieckie b i a linijka nizej po spacji 4 znaki dowolne [right][snapback]14673[/snapback][/right] u mnie to samo...od 30 min probuje sie zalogowac i ciagle wybieranie realma:/ wczoraj udalo sie po 10 minutach i 3 resetach kompa dzis nic z tego:( powyłączałem juz wszystkie możliwe programy...arghhhhhhh wow.korp.pl działa wywalilem pliki z folderu WDB i zrobilem juz wszystko co bylo do tej pory mowione |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |