|
Post #21
14 Apr 2006, 20:52
A ja sie chcialem spytac ..... jak tam idzie odzyskiwanie postaci....... Caly czas czekam..... Juz zeby cos zrobic w zwiazku z tym.... Bo prawdopodbno Fel ma postac ale bez przedmiotow.... Jak by sie nie dalo ich odzyskac...... Zrobilem cos w tym celu..... Mam SS i spisalem dzisiaj ID przedmiotow ktore mialem...... SS beda dowodem ze dane przedmioty posiadalem ...... A ID tak zeby nikt nie musial sie meczyc by je odszukac 😊 W razie czego bylbym wdzieczny za dodanie ich ,gdyby nie bylo mozliwosci odzyskania 😐 I caly czas licze ze jak najszybciej bede mogl wrocic do gry ..... Pozostaje mi czekac i miec nadzieje..........
A i moze dostaniemy jakiegos "Bonusa" z okzaji swiat.....+2lvl czy +2 talenty 😛 PS: Tak , wiem ze jestem upierdliwy 😊 Co zrobic taka moja natura......... ( I niech mi tylko nikt nie mowi ze to sa jakies zarzuty,pretensje itp. bo nie sa....) |
|
Post #22
15 Apr 2006, 10:50
Wielkie współczucie dla tych, którzy stracili postać, mam nadzieje że kiedyś je odzyskają je i będzie tak jak dawniej.
|
|
Post #23
20 Apr 2006, 07:15
A moze tak - ustalic za jakie przewinienia (drobniejsze) "cennik" kar, tak żeby ktoś kto popełnił jakieś głupstwo nie dostawał kasacji konta.
Ptrzy okazji wymienione przewiny za które ban dożywotni sie nalezy - przede wszystkim dla wszystkich cziterów. |
|
Post #24
20 Apr 2006, 16:12
QUOTE(Rafalos @ Apr 14 2006, 09:52 PM) A ja sie chcialem spytac ..... jak tam idzie odzyskiwanie postaci....... Caly czas czekam..... Juz zeby cos zrobic w zwiazku z tym.... Bo prawdopodbno Fel ma postac ale bez przedmiotow.... Jak by sie nie dalo ich odzyskac...... Zrobilem cos w tym celu..... Mam SS i spisalem dzisiaj ID przedmiotow ktore mialem...... SS beda dowodem ze dane przedmioty posiadalem ...... A ID tak zeby nikt nie musial sie meczyc by je odszukac 😊 W razie czego bylbym wdzieczny za dodanie ich ,gdyby nie bylo mozliwosci odzyskania 😐 I caly czas licze ze jak najszybciej bede mogl wrocic do gry ..... Pozostaje mi czekac i miec nadzieje.......... A i moze dostaniemy jakiegos "Bonusa" z okzaji swiat.....+2lvl czy +2 talenty 😛 PS: Tak , wiem ze jestem upierdliwy 😊 Co zrobic taka moja natura......... ( I niech mi tylko nikt nie mowi ze to sa jakies zarzuty,pretensje itp. bo nie sa....) [right][snapback]14832[/snapback][/right] Zasmuce Cie, ale postaci skasowanych nie bedzie si edal odzyskac chyba. A co do przedmiotow, to daje latwe pole do oszustwa (nie zarzucam Ci niczego, zeby nie bylo 😀 ) |
|
Post #25
29 Apr 2006, 04:45
QUOTE(Versus @ Apr 14 2006, 03:05 PM) hmm ja wam powiem tak, narzekacie... Trzeba bylo sie pilnowac i nie zasluzyc na te bany 😳 P.S. Tak tak wiem, ten ma bana za niewinnosc, tamten o i jeszcze tamci ok, ok nie musicie mi tego mowic... [right][snapback]14806[/snapback][/right] STOP DZIECIĄ NEOSTRADY 😛:P:P czytales caly tmat ?? to program ...... wiec pomysl ze IPKISS chce to jakos cofnąć . QUOTE(IPKISS @ Apr 13 2006, 04:41 PM) Zbanowałem wasze konta programem ktory przy banowaniu nadpisał plik i wykasowal wam postacie. Nie było to celowe po prostu nie zwróciłem na to uwagi. Tak wiec najprawdopodobniej wszyscy którzy tego dnia dostali bana stracili postac. Bez powrotnie niestety. [right][snapback]14721[/snapback][/right] albo ja czegosniekapuje ..... 😛 --------------------------------------------------------------- serv przechodzi kryzys .... jestto zwiazane z nami wszystkimi - graczami ale itakiepostepy kiedy cos / ktos znika a grupa adminow dopier po pewnym czasie pisze ze to program nie wiem kto to kasował ...... ale wiadomo ze wtedy odchodza - lub zniechecaja sie wszyscy i chcecie by kto trzymał klimat w Hordzie skoro wszyscy doswiadczeni maja bana 😛 Ja i namewk ( zul kemen ) chodzimy rozmawiamy 98 % klimatu ale jak przyjdzie jakis dzieciak ktory nie wie jeszcze jak sie gra to kto mu pokaze wejdzie z dwoma kumplami i napisz "Joł dawaj biegamy do banka i cos biezemy na uphńęcie i zabijemy jakiegos smoka bo ftedy spox zabawa ... no to narx ja za 5 min zjem obiat i gram " wiec wine za serv ponosimy wszyscy po czesci nie mowie ze nie ja bo przeciez nie pouczam ludzi w grze jak sie gra ! *dyslekcja celowa 😀 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |