|
Post #1
13 Apr 2006, 17:35
witajcie.. co slychac... jak zyjecie.. jak mw ? i server?
mnie narazie nie bedzie nadal... nie wiem kiedy mi sie tu uspokoi... pozatym udalo mi sie namierzyc tego wrednego "piiijanego goblina" ahaha... widac ze zrodzil sie z mw... tak sobie mysle.. przeciez gdyby nie mw.. gdyby nie my! to kto by zakladal servery rpg... co nie? wiec.. jak chcecie po inwigilowac...to prosze bardzo.. : http://unicorn.forall.pl/goblin/index.php .. tylko csiiii... i po tajnemu... hehe kill them all 😎 pozdrawiam... życjcie i prosperujcie |
|
Post #2
13 Apr 2006, 18:03
Witaj Temp 😊
zyjemy, ale ledwo ledwo ... widac, ze jest zle :/ korzystanie z bugow i hackow na maxa, a teraz placz i zgrzytanie zebow ... no i to oczywiscie my jestesmy zli, a Ipkiss jest uwazany chyba za zlo wcielone 😛 co do goblina ... takie odszczepience sa najwredniejsze ... Kill'em all ... (ale jak ?) Bedziemy zyc i prosperowac powoli, ale do przodu 😎 Powodzenia 😊 |
|
Post #3
13 Apr 2006, 23:43
ja... tak sobie czytalem troche ich forum... zywcem zerzniete moze nie jest.. ale to samiutko...
jakąś komisje plagiatorską 3eba powołać 😛... eh.. niestety.. nie mamy monopolu na RPG server.. eh... |
|
Post #4
13 Apr 2006, 23:51
a jest tam cos o mw ? 😊 albo czy maja dzial ze zlymi wspomnieniami ? 😛
jak juz widze nicki tych sk... to sie we mnie gotuje 😠 |
|
Post #5
14 Apr 2006, 12:10
a to te dzikusy tam sa 😀 wszyscy co pokonczyli gre z wowem 😛 Tom tam jest zgropowanie milosnikow spotkan w crosroad 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |