|
Post #1
16 Apr 2006, 11:35
Pytanie za 3000 doswiadczenia jakie wlasnie starcilem za odkupienie u ducha.
1. Rozumiem , że elity były dość słabe i należało je poprwić tylko poprawic to nie znaczy dodać zycia że zabija sie jednego 15 min. (sytuacja prawdziwa we 2 osoby wojownik + kaplan zabijalismy elite 38 lvl 15 min kaplan w miedzyczasie zdazył kilkukrotnie zregenerowac mane, poleglismy po 15 min gdy skonczyły sie mikstury (25 duzych leczenia). A wystarczylo dodac elitom dmg i było by duuużo fajniej. Choć przy ostatniej frekwencji raczej ciezko zebrac jakis większy zespół. 2. Pewnie zabrakło kasy w MW bo Elity dropują teraz mniej pieniędzy nij ich odpowiedniki (ten sam lvl) nie elitarne. podobnie z XP tyle samo dostaniesz za zwyklego moba co za elitę. trochę to bez sensu uwzględniając czas jaki potrzeba do zabicia elit. 3. Ogólnie jedyna pozytywna zmiana jaka dostrzegłem ostatnio to dzialajace stany dla wojownika ale raczej i tak malo kto ich uzywa bo talenty od nich i okrzyki już nie dzialają. EDIT Pewnie wyprawy na horde tez beda sie mijac z celem bo tam tez elit pelno w miastach. Pozdrawiam Zbierajacy powoli fundusze na Global. P.S. Na MW gram od jakiegos czasu i jeszcze takich problemow i tak złych ustawień to chyba nie było. Wiec p o co zmieniac cokolwiek jak tylko na gorsze idzie wszystko?? |
|
Post #2
16 Apr 2006, 12:07
Nie poprawiałem elit. W tej bazie nie bede wprowadzał zmian.
|
|
Post #3
16 Apr 2006, 12:21
QUOTE(IPKISS @ Apr 16 2006, 01:07 PM) Nie poprawiałem elit. W tej bazie nie bede wprowadzał zmian. [right][snapback]14894[/snapback][/right] Dziwne. Ile razy dziennie jest baza zmieniana?? Wczoraj bylo inaczej dziś rano jeszcze dalo sie grac. Tego elita o ktorym mowa raz zabilismy bez wiekszych problemow po ok 2-3 min walki, przy drugim podejści zachowywal się całkim inaczej. Wiem ze dzis conajmniej 2 osoby również tego elite biły i było normalnie nagle coś mu się pozmieniało?? Dodam że elita jest do zadania ktorgo ukończenie powinno być na 36 lvl. No i co z kasą przecież to nie normalne żeby elite z 40 lvl dropował 4-5 srebra. |
|
Post #4
16 Apr 2006, 12:24
Widocznie jakiś MG stwierdził, że trochę za często na tym elicie siedzicie i go trochę podkręcił 😊
|
|
Post #5
16 Apr 2006, 12:25
No więc:
Elity moze troszeczke były za proste - 21 elite : ~1000hp, 50dmg/s, drop ~20 sr. Z tego co czytałem gdzies na forum , to szanowany i 'elitarny gracz' Jontek, uwazał iż poziom trudnosci jest 'podstawa klimatu', z wytlumaczeniem, ze : "Skoro elitarny potwor, to musi byc trudny nie?". Dobra, elitarny potwor, nie mam nic przeciwko, w koncu ma byc SILNIEJSZY. Ale co z tym idzie w parze elitarny potwor = elitarne przedmioty z niego - a tu mamy 10x słabszy drop, duzo wieksze XP - a jest prawie takie same. Do Deadmines teraz bedzie trzeba zawołac całe alliance, zeby dojsc do Vancleefa, a po drodze zbierze się 10 sr, i jeden biały przedmiot. W taki sposób cały serwer moze uzbiera dla jednego ELITARNEGO gracza na MOUNTA 60 g ;] Mam nadzieje, ze rozwiązecie sprawe rozsądnie, przynajmniej pomiedzy tym co było, a tym co jest. Pozdrawiam, Kederimond. |
|
Post #6
16 Apr 2006, 12:41
QUOTE(IPKISS @ Apr 16 2006, 01:24 PM) Widocznie jakiś MG stwierdził, że trochę za często na tym elicie siedzicie i go trochę podkręcił 😊 [right][snapback]14898[/snapback][/right] MG sie zarzekaja ze nic nie grzebali i ze wszystkim do Ciebie odsyłają. |
|
Post #7
16 Apr 2006, 12:45
Pisze, że nic nie zmieniałem w bazie i nie bede zmieniał!!!
|
|
Post #8
16 Apr 2006, 13:04
QUOTE(IPKISS @ Apr 16 2006, 01:45 PM) Pisze, że nic nie zmieniałem w bazie i nie bede zmieniał!!! [right][snapback]14901[/snapback][/right] To moze baze zmienic ?? Bo poprzednia była chyba lepsza. Przynajmniej ja mam takie zdanie. |
|
Post #9
16 Apr 2006, 13:51
Co do elit to sa one od poczatku skopane i to ostro i nie zdrowo... co do emu chyba najbardziej zamieszane jakie bylo... heh moze w koncu wyjdzie jakis pozadny emu ale i tak nie karzdemu mozna dogodzic... co do tego Deadmines ile juz tam razy byles i ile razy zamierzasz tam jeszcze latac ? 😛 ... Przydala by sie zaraza jakas dzuma dla alliance 😀
|
|
Post #10
16 Apr 2006, 14:02
QUOTE(rastakol @ Apr 16 2006, 02:51 PM) co do tego Deadmines ile juz tam razy byles i ile razy zamierzasz tam jeszcze latac ? 😛 ... Przydala by sie zaraza jakas dzuma dla alliance 😀 [right][snapback]14908[/snapback][/right] ja nie mowie o deadmines a w tym instancie o ktorym mowa bylem 3 razy w tym 2x dzis. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |