|
Post #1
16 Apr 2006, 13:22
Imię : Koznoth
Raza : Nieumarły Klasa : Kapłan Włosy : Blond, Irokez Skóra : Błekitna Wiek : 130 lat Waga : 50 kg Wzrost : 159 cm HISTORIA Pewnej ciemnej nocy, gdy oddawałem się medytacji, do wrót mego domostwa ktoś zapukał. Był to posłaniec z listem, od mego dawnego znajomego, Datrexa. Ten zielony, wielki i nieokrzesany ork towarzyszył mi w niejednej zbójeckiej wyprawie na ziemie Przymierza. - Ahhh!! Gdy wspominam te czasy, me nieumarłe serce zaczyna bić szybciej. Razem z mym kompanem skróciliśmy żywot niejednemu wścibskiemu człowiekowi, który stanął nam na drodze. W liście było zawarte tylko kilka słów, napisanych koslawym pismem orka. Bracie! Nasz czas nadszedł. Tak jak Ci wspominałem lata temu przygotowałem wyprawę. Bedzie to wielka i wspaniała misja. musisz się solidnie przygotować, bo wyruszamy na długo i mamy przed sobą daleką drogę. Wybierz tylko najpotrzebniejsze rzeczy, broń i prowiant. Nie obciążaj sie za bardzo, ponieważ opóźnisz wędrówkę. Czekam na ciebie 22 dnia, miesiąca Odmrożnonych Uszu wedle orkowej rachuby, na obrzeżach Stormwind. Datrex Po przygotowaniu niezbędnego bagarzu, odwiedziłem wyższego kapłana, aby zdobyć formuły kilku nowych zaklęć, które mogłyby być pomocne w drodze. Wyruszyłem z Deathknell na południe, aby dojść do krainy ludzi. Po 10 dniach wedrówki ujrzałem stolicę. Wielkie i rozległe miasto Stormwind, stolicę ludzi, zastepującą zrujnowany teraz Loarderon. NIEDOKONCZYŁEM A NA RAZIE NIE MOGĘ.... NAPISZĘ ZA JAKIŚ CZAS... |
|
Post #2
15 May 2006, 17:48
ej. zaciekawiło mnie to. Napisz dalszą opowieść. Chętnie bym przeczytał jak wyglądała wasza wyprawa na wojnę z ludźmi (jeśli chodzi o ludzi). Duży plus, że odwołujesz się do już istniejących graczy, a nie wymyślonych postaci.
|
|
Post #3
21 Jun 2006, 05:12
Dalszą częsc juz dokonczona masz w dziale Postacie. Tytuł mniej wiecej ten sam. Dość dawnpo pisałem więc bezie gdzies na dole albo na 2 stronie.
|
|
Post #4
21 Jun 2006, 06:24
Znowu nowa postać?
|
|
Post #5
21 Jun 2006, 08:58
Nie !! To jest kawałek opisu a cały jest na Postaciach. to opis Koznotha którym gram nadal.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |