|
Post #1
16 Apr 2006, 13:30
//IPKISS
//Nie kasneli mi konto tylko konto nie uzyuwane wiecej niz 30 dni. Imię: Lotar Rasa: Krasnolud Klasa: Paladyn Wiek: 50 lat Waga: 120 kg Wzrost: 100 cm Wygląd Postaci Widzicie przed sobą Krasnoluda o kruczo czarnych włosach i brodzie. Brodę ma uplecioną w dwa warkocze, a włosy ułożone normalnie sięgając do szyi. Wygląda na przykapowanego o kamiennej budowie. Ma oczy koloru błękitnego, a jego karnacja jest bardzo jasna Historia postaci Urodziłem się we wsi o nazwie Erendbel moja matka była krawcową a ojciec kowalem. Przez dwadzieścia lat ojciec uczył mnie swojego fachu aż do czasu gdy na naszą wioską najechali dziwni osobnicy zielonej karnacji i niszczyli wszystko co stanie im na drodze. Ojciec wsadził mnie ma konia i kazał jak najszybciej udać się do klasztoru paladynów. Na moich oczach jeden z tych zielonych stworzeń zabili mi ojca i matką. I wtedy przyrzekłem sobie że pomszczę rodzinę. Gdy dojechałem do klasztoru opowiedziałem swoją historię moszczowi Van den Bejdenowi przyjął mnie w poczet paladynów. Przez trzydzieści lat uczyłem się władać wielkim dwuręcznym mieczem i zgłębiałem tajniki religii poprzez czytanie pisma świętego. Uczyłem się języków takich jak wspólny, elfi i ludzki. W wieku pięćdziesięciu lat skończyłem nauką w klasztorze. Nadszedł czas na wyruszenie w dalszą podróż aby czynić dobro i zgładzać zło. odziałem się koszulką kolczą i skórzaną resztą ekwipunku i wielkim świętym mieczem dwuręcznym. I wyruszyłem w dalszą podróż |
|
Post #2
16 Apr 2006, 13:52
jak konto zniknelo to pech 😢 tutaj tak czasem jest, ze nie wiadomo co sie dzieje i konta nie ma 😢
a co do opisu? TRAGEDIA! |
|
Post #3
16 Apr 2006, 13:58
no raczej lipa... codo konta i opisu tez wysil sie bardziej bo Ipkiss ci konta tak latwo nie da 😛
|
|
Post #4
16 Apr 2006, 14:59
Kasnęli?
A możesz powiedzieć jakim cudem je dostałeś? Bo po opisie jakoś nie widać. |
|
Post #5
16 Apr 2006, 20:15
Co tu dużo mówić DNOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o 🙂 🙂 🙂 nie wspomnę |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |