|
Post #1
20 Apr 2006, 06:25
Tak czytam wasze posty od kilku dni i w co 3cim pada słowo koxiarz (koksiarz, koxiasz, itp, itd, etc). Kurde o co wam biega?! W chwili gdy to pisze on line sa 3 osoby (w tym ja) więc co? Więc zrobie zaraz kilka questów bo mam ochote pograć w WOWa i mam na to czas, zdobęde zapewne kolejny lvl. Ale zastanawiam sie czy to ma sens bo zjawi sie zaraz kilku którzy okrzykną mnie koksiarzem i powiedzą że nie utrzymuje klimatu na serwerze. To powiedzcie mi z kim do jasnej cholery (wybaczcie ale sie zdenerwowałem) mam utrzymywac ten klimat?! Mam stac sobie w Orgrimmarze i gadac do strażników bo to klimatyczne? 😳
|
|
Post #2
20 Apr 2006, 06:56
QUOTE Orgrimmarze i gadac do strażników bo to klimatyczne? A czemu nie? Ja zawsze uklekalem i zagadywalem do tego gostka na moscie w Stormwind |
|
Post #3
20 Apr 2006, 07:51
mnie tez juz irytuja ludzie pelni zawisci ktorzy kazdego kto ma troche wiecej czasu pograc nazywaja koksiarzem...
to moze zrobmy zawody kto dluzej wytryzma majac 1 lvl? ludzie klimat klimatem i trzeba go trzymać ale opanujcie sie bo wam bije juz ostro... a jak komuś przeszkadza że ktos gra w gre ktora zostala do tego stworzona i wciaz mu za malo klimatu to niech sobie znajdzie jekiegś tekstowego RPGa opowiadanego i niech nie truje d... |
|
Post #4
20 Apr 2006, 08:09
Ja powiem tak : Jedni ludzie mają wiecej czasu na gre, a drudzy mniej. Szwagier nie przejmuj sie tym co mowia, to jest na takiej zasadzie ze przyjmuja nowych ludzi a wielu z nich po przeczytaniu postów bylych graczy stwierdza, ze jak ktos ma wyzszy lvl to nalezy go wyzwac od expiarzy itp. po prostu olej wszystkich takich nobkow i graj dalej, miedzy innymi gra w wowa polega na zdobywaniu lvlu, zeby np. nosic lepsze itemy, zeby gra byla ciekawsza, na wyzszym lvlu wyprawy sa ciekawsze itd. itd.
|
|
Post #5
20 Apr 2006, 09:56
A ja powiem tak szwagier ty sie tak nie irytuj bo ty byles za tym aby restarta zrobic ! i mowiles ze przestana koksowac wiec sie nie odzywaj ja wiem jedno nigdy sie nie zmieni to ze ktos sobie levelek zrobi a ci ktorzy mowia ze nie przestrzega sie klimatu sami go nie przestrzegaja tacy azagh rafas i inni uzywali chitow a tak sie pluli za restartem ze zniknia expairze i co wam wyszlo gówno wam wyszło skonczcie sie juz pluc bo expowanie to norma na tym serwie....
|
|
Post #6
20 Apr 2006, 10:41
Ja mam 21 lvl a inni po 40 i niech sobie maja 😊 Co mi tam 😛 Jak mam ochote to sobie gram gdzies zaszyty w lesie jak to elf i nie zwracam na nic uwagi 😊
|
|
Post #7
20 Apr 2006, 10:44
Misiek282866 wypraszam sobie oczernianie kogos kogo znam, i wiem ze azagh nie uzywal zadnych chetow, nie chcial zadnego resa, zanim sobie cos wyssiesz z palca utnij go... juz wam siada na mozgi z klimatem koxaniem resem i innymi rzeczami, po cholere tworzycie nowe tematy skoro juz jest dziesiatkitaich tematow na peczki opcja szukaj nie gryzie...
Ps. zacznijcie grac i zachowywac sie jak gracze a nie jak stare babcie ktore tylko umieja nazekac i obrabiac inne babcie lol... |
|
Post #8
20 Apr 2006, 10:47
Takim sposobem T/C 😊
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |