|
Post #1
21 Apr 2006, 07:52
mam pytanie odnośnie tego totemu - ponieważ zadanie jest zwalone czy można dostać/kupić/wygrać/????/ ten przedmiot od GM?
NIe wiem jak jest z inymi totemami, dlatego pytam narazie o ten. Z gory dzieki za odpowiedz. |
|
Post #2
21 Apr 2006, 10:35
Aby miec dany totem trzeba robic odpowiednie questy...
Na earth totem mozesz zrobic w poczatkowej lokacji quest bierzesz od trola ktory stoi kolo szaman treinera, inne questy na totemy bierze sie juz od innych npc, jak znajde to ci podam liste questow i skad mozesz wziac 😊 |
|
Post #3
21 Apr 2006, 11:29
QUOTE(rastakol @ Apr 21 2006, 10:35 AM) Aby miec dany totem trzeba robic odpowiednie questy..... [right][snapback]15112[/snapback][/right] Wiem, wiem... questy. Ale zadanie na earth totem jest zwalone i NIE DAJE sie rozwiązać. Zreszta kilka postów niżej jest odpowiedni temat. |
|
Post #4
21 Apr 2006, 13:06
oto link co i gdzie... http://www.thottbot.com/?cq=Shaman
co do tego questa z earth totem mialem taki problem ze nie chcialy leciec kopytka, trza bylo je 2 uzbierac... powinny leciec z demonow w jaskini i leca ale bardzo rzadko... za to leca z takiego skalnego stworka (level 1) jest on kolo tego wielkiego skalnego npc w gorach... jedynie takie niedogodnosci z tym mialem... co do innych totem questow nie dziala na fire po wykonaniu questow nie dostaniesz totemu jak tak to popros gma o to by ci go dal, inne powinienesdostac z zadan... |
|
Post #5
21 Apr 2006, 18:51
ok, napisze krok po kroku:
1) robimy 1 częśc zadania Call of Earth (właśnie te kopytka) - bez problemu 2) robimy 2 część zadania Call of Earth (po wypiciu Earth Sapta "rozmowa" z niebieskim obeliskiem. 2 czesc i ta część nie daje się wykonać - po wypiciu napoju nie daje się nawiązać połączenia z obeliskiem! I dlatego nie da się wziąść 3 części zadania i otrzymać totem. I właśnie dlatego proszę GM o pomoc w otrzymaniu totemu. |
|
Post #6
22 Apr 2006, 06:28
QUOTE(Honorius @ Apr 21 2006, 07:51 PM) ok, napisze krok po kroku: 1) robimy 1 częśc zadania Call of Earth (właśnie te kopytka) - bez problemu 2) robimy 2 część zadania Call of Earth (po wypiciu Earth Sapta "rozmowa" z niebieskim obeliskiem. 2 czesc i ta część nie daje się wykonać - po wypiciu napoju nie daje się nawiązać połączenia z obeliskiem! I dlatego nie da się wziąść 3 części zadania i otrzymać totem. I właśnie dlatego proszę GM o pomoc w otrzymaniu totemu. [right][snapback]15126[/snapback][/right] ech, jesli grasz Taurenem to nie trzeba tego pic, trzeba pojsc do jaskini na lewo przed TB 😊 z tego co pamietam 😊 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |