📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Pytanie o totem i zadanie zwalone
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 21 Apr 2006, 07:52
mam pytanie odnośnie tego totemu - ponieważ zadanie jest zwalone czy można dostać/kupić/wygrać/????/ ten przedmiot od GM?

NIe wiem jak jest z inymi totemami, dlatego pytam narazie o ten.

Z gory dzieki za odpowiedz.
Post #2 21 Apr 2006, 10:35
Aby miec dany totem trzeba robic odpowiednie questy...
Na earth totem mozesz zrobic w poczatkowej lokacji quest bierzesz od trola ktory stoi kolo szaman treinera, inne questy na totemy bierze sie juz od innych npc, jak znajde to ci podam liste questow i skad mozesz wziac 😊
Post #3 21 Apr 2006, 11:29
QUOTE(rastakol @ Apr 21 2006, 10:35 AM)
Aby miec dany totem trzeba robic odpowiednie questy.....
[right][snapback]15112[/snapback][/right]

Wiem, wiem... questy. Ale zadanie na earth totem jest zwalone i NIE DAJE sie rozwiązać. Zreszta kilka postów niżej jest odpowiedni temat.
Post #4 21 Apr 2006, 13:06
oto link co i gdzie... http://www.thottbot.com/?cq=Shaman

co do tego questa z earth totem mialem taki problem ze nie chcialy leciec kopytka, trza bylo je 2 uzbierac... powinny leciec z demonow w jaskini i leca ale bardzo rzadko... za to leca z takiego skalnego stworka (level 1) jest on kolo tego wielkiego skalnego npc w gorach... jedynie takie niedogodnosci z tym mialem... co do innych totem questow nie dziala na fire po wykonaniu questow nie dostaniesz totemu jak tak to popros gma o to by ci go dal, inne powinienesdostac z zadan...
Post #5 21 Apr 2006, 18:51
ok, napisze krok po kroku:
1) robimy 1 częśc zadania Call of Earth (właśnie te kopytka) - bez problemu
2) robimy 2 część zadania Call of Earth (po wypiciu Earth Sapta "rozmowa" z niebieskim obeliskiem.
2 czesc

i ta część nie daje się wykonać - po wypiciu napoju nie daje się nawiązać połączenia z obeliskiem!
I dlatego nie da się wziąść 3 części zadania i otrzymać totem.

I właśnie dlatego proszę GM o pomoc w otrzymaniu totemu.
Post #6 22 Apr 2006, 06:28
QUOTE(Honorius @ Apr 21 2006, 07:51 PM)
ok, napisze krok po kroku:
1) robimy 1 częśc zadania Call of Earth (właśnie te kopytka) - bez problemu
2) robimy 2 część zadania Call of Earth (po wypiciu Earth Sapta "rozmowa" z niebieskim obeliskiem.
2 czesc

i ta część nie daje się wykonać - po wypiciu napoju nie daje się nawiązać połączenia z obeliskiem!
I dlatego nie da się wziąść 3 części zadania i otrzymać totem.

I właśnie dlatego proszę GM o pomoc w otrzymaniu totemu.
[right][snapback]15126[/snapback][/right]

ech, jesli grasz Taurenem to nie trzeba tego pic, trzeba pojsc do jaskini na lewo przed TB 😊
z tego co pamietam 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026