|
Post #1
22 Apr 2006, 09:38
Wczesniej bylo podobnie - nie dało sie zalogowa, pojawiała sie znana planasz z wyborem realmu.
Ale wczesniej po klikunsatu probach wlaczania i wylaczania gry serwer puszczal. Teraz lipa. Wczoraj probowalem z 1,5h, dzis godzine. Wiem ze nie tylko ja mam taki stan, jesli sie nie da zalogowac to cala zabawa staje sie naprawde kiepska. Da sie na to cos poradzic? PS. WOW reinstalowany 2 razy, wywalane niepotrzebne katalogi, mieszanie w systemi, wyklaczanie wszstkich zbednych programow nie pomaga. |
|
Post #2
22 Apr 2006, 10:52
Zawsze przed uruchomieniem gry sprawdzaj czy przypadkiem w uruchomionych procesach nie ma procesu lacd_client.exe. Jeśli jest to go wyłącz, a dopiero potem włącz grę.
U mnie to pomaga za każdym razem |
|
Post #3
22 Apr 2006, 11:05
hmmm 😳
gre uruchamiasz poprzez lacd_client.exe startuje wow.exe no wiadomo nie udalo nam sie zalogowac 😊 probojemy jeszcze raz ale jezeli lacd bedzie wlaczony to sam cie o tym poinformuje.... bo nie mozna 2klientow jednoczesnie wiec nie rozumiem co ty robisz Galdor, wylaczenie lacd powoduje wylaczenie wowa... 😀 Honoriusz nie martw sie ja dzisija logowalam sie 2h, nie pomagalo wlaczanie/ wylaczanie roznych procesow... to jak loteria... czy sie przebijesz czy nie, pozostaje zyczyc powodzenia i duzej dawki cierpliowsci |
|
Post #4
22 Apr 2006, 14:28
istna loteria racja .... przpelatana przeklenstwami
|
|
Post #5
22 Apr 2006, 16:42
A ja mam sposob 😛 tzn to kaela sposob
Czyli: wlaczamy lacd wpisujemy login i haslo stoi na realmie naciskamy enter ile wlezie wyskakuje blad bodajze 124 czy jakis taki wlaczamy jeszcze raz i wszystko gra 😊 |
|
Post #6
23 Apr 2006, 09:40
przeinstalwoalem jzu chyba 10 raz i nic sposob opisany wyzej nie dziala!! u mnie
jak ot jest ze niemozna sobie normalnie wejsc i grac. Apeluje aby zrobic cos w zwiazku z tym !!! |
|
Post #7
23 Apr 2006, 20:47
ja tez mam sposób...nie zaloguje sie dopu(ó)ki nie zawale lącza...tzn musze włączyć coś do ściągania itp itd...jak narazie dziala zawsze, a wpadlem na to przypadkiem w sobote kiedy to po 3h desperackich prób wejscia na serwer dałem sobie spoku(ó)j i zacząłem ściągać teledyski:)
|
|
Post #8
24 Apr 2006, 06:58
Z tym sciaganie trzeba przetestowac, ja zauwazylem cos podobnego. Jesli sa klopoty z łączem to latwiej idzie niż gdy łącze jest ok. A że na moim lączu zadko sa jakiekolwiek zatory to mam maly problem 😉 Coż mogłbym spróbować troche je przypchać, ale nie wiem jak są ustawione policy na routerze, wole nie być odcięty zupełnie od świata.
Z ciekawostek - opis kawalka niedzieli: 10.00 - 15 minut prób - zero efektu 12.00 - to samo 14.00 - wpościlło mnie na sewr, mam ekwipunek, ale nie moge nikogo atakowac, nikt mnie nie może ruszyć. Jakabym sie duchem poruszał ,a żyje. Logout z musu. Ponowna próba - dupa 16.00 - wpuscisło mnie na serw! Wszystko działa. Gram 2h, po czym mam isc na basen, zostawiam zalogowana postac (włączyłem mojemu szmanowi słodka drzemke w którejś z gospod, niech sie wyśpi.). 19.00 - Wracam, postac wylogowana, ale mozna ja wybrać i wejśc. Jest patent! po prostu nie wychodzic poza ekran wyboru postaci jak już się na serw dostało. 20.00 - Zapomialem o takiej drobnostce jak pad serwera. Znow trzeba sie logować. Eh... PS. sobota - zero udanych zalogowac na serw. |
|
Post #9
27 Apr 2006, 07:09
NIe wiem czy to ma coś z tym wpólnego ale jake masz łącze ? Może za słaby Net i dlatego , albo to przez Addonsy .
|
|
Post #10
27 Apr 2006, 07:19
QUOTE(Kora @ Apr 27 2006, 07:09 AM) NIe wiem czy to ma coś z tym wpólnego ale jake masz łącze ? Może za słaby Net i dlatego , albo to przez Addonsy . [right][snapback]15259[/snapback][/right] mam neostrade 256 🙂 bo jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...nie wiem czy to ma cos wspolnego ale wiem ze dziala |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |