|
Post #11
27 Apr 2006, 18:05
Według mnie troche za długie zdania i brak akapitów przeszkadzaja czytać... poza tym... hmm nie jest troche zbyt sztampowa i mało oryginalna? jak dla mnie 3+ w szkolnej skali... popraw troche składnię i dostaw akapity to bedzie 4-
|
|
Post #12
28 Apr 2006, 05:52
Opis dobry, ale troszeczke ze krótki. Spróbuj rozwinąć wątek z pomocą innym (komu pomogłeś, jak to wyglądało...).
Niestety jest jedna baardzo smutna rzecz, która mnie kole w oczy... Imie... Niestety nie jest oryginalne, bo pochodzi z gry pt. "Armed and dangerouse" (Ślepy mag Rexus...). Mam racje nieprawdaż??? 😀 To też bym poprawił, bo GM -owie są przeczulenie na tym punkcie.... Jorengen |
|
Post #13
28 Apr 2006, 16:52
QUOTE(Jujula @ Apr 28 2006, 05:52 AM) Opis dobry, ale troszeczke ze krótki. Spróbuj rozwinąć wątek z pomocą innym (komu pomogłeś, jak to wyglądało...). Niestety jest jedna baardzo smutna rzecz, która mnie kole w oczy... Imie... Niestety nie jest oryginalne, bo pochodzi z gry pt. "Armed and dangerouse" (Ślepy mag Rexus...). Mam racje nieprawdaż??? 😀 To też bym poprawił, bo GM -owie są przeczulenie na tym punkcie.... Jorengen [right][snapback]15282[/snapback][/right] Hmm? Pierwszy raz słysze, że jest to postać z jakiejś gry...naprawde nie znam tego tytułu, ale rzeczywiście imię ( po moich długich namysłach 😀) troche nie pasuje, dlatego myślę że jeśli ta historia otrzyma więcej komentarzy, które krytykują imie..wówczas nazwę ją inaczej, ale klasa ta sama i Alliance 😀 |
|
Post #14
29 Apr 2006, 09:28
No zmieniłem troche (bardzo) .. mysle ze teraz bedzie lepsze niz tamto. 😛
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |