|
Post #11
27 Apr 2006, 04:44
Jak na razie to
"Application error: can't connect to cheat death server" coś zbyt często się tak dzieje, czy ktoś coś robi na serverze???? poprawia jakieś błędy czy co ??? |
|
Post #12
27 Apr 2006, 05:04
Mam to samo. To chyba znaczy ze cos grzebia ale na Ircu pisze sever on.
|
|
Post #13
27 Apr 2006, 05:29
Na Ircu zawsze pisze ON. Trzeba tylko czekać kiedy znów będzie można się połączyć.
|
|
Post #14
27 Apr 2006, 12:37
ja mam osamo i nie wiem czyt mam czekac czy co
ps ma ktos WoWa wersje x.X.x tylkodladorosłych ?? ?? 😀 😀 😀 😀 bo jak tak to prosze o kontakt na gg 😮 6074394 😮 |
|
Post #15
27 Apr 2006, 14:13
Jak wywala wam taki komunikat, to znaczy, ze serwer nie dziala 😊
|
|
Post #16
29 Apr 2006, 08:28
sprawa jest taka pobralem ten pliczek ktory jest w tym topicu i zainstalowalem go ale nie wywalalem nic wczesniej a tez instalowalem addony. teraz mam rozne dziene cyrki z wowem (nie chce sie odpalac jak sie odpala to nie laduje wszystkich grafik znikajace przedmioty z sakwy itd) powiedzcie mi co dokladnie musialem wywalic zanim zainstalowalem tego patcha ktory jest tutaj
|
|
Post #17
29 Apr 2006, 11:11
Mam problemy z nowym patchem 1.1. A mianowicie
Jak klikam w ikonke uruchamiającą grę to pojawia sie jak zwykle na środku ekranu obrazek i wszystko wygląda dobrze poza jednym. A konkretnie nie dzieje się nic i to w dosłownum tego słowa znaczeniu. Można tak czekać 5-10 minut a komputer zachowuje się jakby zaden program niw był uruchomiony. Po wielu próbach i kilku restartach komputera jedynie 2 razy wow ruszył i to po dość długim czasie bezczynności. i oczyiście ja sie zalogowałem naserwer to pojawił ni się wybór relamu. Ten problem z połączeniem z problemem wyboru relamu praktycznie całkowicie uniemożliwia mi granie na MW. A więć Pprosze o pomoc 😢 😢 |
|
Post #18
29 Apr 2006, 13:45
Dodalem dodatkowo standardowa wersje. Jednak te bledy co mowicie to nie jest wina addonow i calego patcha. Trafiliscie po porstu na moment gdy albo serwer nie dzialal albo nie wpuszczal wszystkich graczy. Mi ogolnie na obydwoch instalkach dziala wow bez problemow, tyle, ze ja nie siedze od rana do wieczora na wowie i pewnie dla tego nie trafiam na momenty gdy serwer ma problemy i wlaze na niego jak wszystko jest ok 😛
|
|
Post #19
29 Apr 2006, 13:57
realmlist - wywalajcie CAŁY FOLDER WTF i wtedy sie logowac mi to pomaga
Długie odpalanie - ja ak włączam kompa i wiem ze bede grac to se go odpalam a w miedzy czasie ide na for , po pewnym czasi sie odpala wetedy minimalizuje wowa robie co robilem 9 koncze ) i ide grac Znika mi grafika .... reinstal radze bo nic nie wymyslisz ja nic nie wywalelem i dziala spox ! tylko tak ten addon z friendlist trza dac diseble jak masz postac to prawy dolny rog bo jak chcesz kogos dodac to potem cały czas błędy .... do bani ! pozdro wzystko robicie na własna odpowiedzialnosc totylko dobra wola pomocy ! |
|
Post #20
02 May 2006, 07:58
a widze ze nikt nic nie pisze to znaczy zepomogla co napisalem 😛:P:P eno spox
ale teraz to ja mam problem Odpalam ikone MW ( albo odrazu LA1328 czy jakos ak ) i pojawia sie ten obrazek ta ikonka 😀 jest spox , po 5 sec znika i WoW sie nie odpala, mialo to miejsce dzisiaj rano - czy kto smajsterkowal przy serverze wtym czasie >> ?? << 😀 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |