|
Post #1
27 Apr 2006, 14:43
Pewnego pięknego dnia postanowiłem wybrać się do SV 😛 Obszar ten słynie z pięknych ośrodków wypoczynkowych i miłej atmosfery... oto co mnie spotkało...
![]() Gdy tylko wszedłem, zostałem niemiło zaskoczony... to ma być ekipa powitalna... żadnych wieńców z kwiatów itp? ech... no cóż... trzeba isc dalej, bo są małe problemy z ekwipunkiem... ![]() po chwili znalazlem padnietego pirata... zobaczymy co on tam chowa.... ![]() no to chlup! 😛:P po chwili zaczelo sie robic dziwnie... ![]() lajace slupy to jednak nie wszystko... Wpadlem na ten oto dziwny pomysl: ![]() taaaak, teraz czuję że jestem na fali 😂 😂 😂 |
|
Post #2
27 Apr 2006, 20:51
a jaki z tego morał? 🤔
|
|
Post #3
28 Apr 2006, 09:48
Ano taki: Rum nie jest dla dziatwy jeno zaprawionych żeglarzy i krasnali o mniej wybrednej gardzieli...
Bo potem to takei zwidy menczom... Białe mysze, różowe słonie i latajunce szyldy... I potem jeszcze rozum stracić można, skakać jak małpa po płuwajuncej desce... Ech słabom macie głowe, oj słabom... Nie jedna dziewka karczemna i sierota z rynsztoka wincy może wypić niźli Waszmość... Sam żem takie dziewki widzioł... |
|
Post #4
28 Apr 2006, 13:27
a no chyba że tak...
|
|
Post #5
30 Apr 2006, 07:14
biezle niezle !! agdzie to jest !!
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |