|
Wojtas
|
Post #1
28 Apr 2006, 21:16
Skoro GM-owie nie moga upilnowac graczy to niech wymysla cos bardziej automatycznego na przestzeganie swojego kodeksu. 😀
Mam nawet pomysl ale nie wiem czy jest on technicznie wykonalny.Zademonstruje jak ma dzialac na przykladzie orka Frania.Franio zrobil sobie wyprawde w okolice SW bo chcial pozatruwac zycie swoim odwiecznym wrogom zlym ludziuchom.A wiec jak pomyslal tak i uczynil. Po dotarciu na miajsce majac szczescie zatlukl kilku nisko lvl graczy.Jednak jak to mowia raz na wozie a puzniej cie grzebia przybyl 40lvl pal i zatlokl Frania(bo nasz franiu mial tylko 35lvl).Najpewniej Franio bedzie wsciekly i z checia sprubuje znowu zabic pala "bo Gm i tak sie nie dowie" ale gdyby zrobic tak ,ze po smierci z reki alliwyzuca cie tam gdzie masz ustawiony HS takiego problemu by nie bylo. . A na dodatek dalo by nam to logiczna rzecz ze alli maja na swoim terenie przewage bo jak ma ustawiony HS akurat dam gdzie go horda ubila to by nie mial daleko spowrotem.Mam tez alternatywe, moglo by byc tak ze jak ubije cie gracz z obcej frakcji to nie mozesz juz wrucic do ciala a jedyna mozliwoscia bylo by ozywienie sie u ducha badz res. 😀 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |