|
Post #1
29 Apr 2006, 08:01
wiec mam przedmiot ktory mam dac do bramy w odleglej krainie
www.thottbot.com/?m=925408&s=b dluuuga tam ide .. ale wkoncu jestem !! podchodze do bramy ( pełno stworow ) widze jakiegos ducha NASZ FRIENDLY daje pod niego akcje - nic sie nie dzieje ehhhh gadam z nim ale mam za niski lvl ( srebrny wykrzyknik ) no i lipa - questa mam przewalilem kupe czasu a tu nic 😢 a mialem nadzieje ze bedzie cos z ego boidzialem na jakies stronie ze to zadania na duuuzy lvl, ale skoro mi je dali ! prosze o pomoc moze to ja cos źle robie cały quest http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=2966 moze czegos nie zakapowalem |
|
Post #2
29 Apr 2006, 08:10
jezeli to zadania na wyyysoki lvl takiego ktorego nie masz to wykorzystujesz bugi 😛 😛 😛
|
|
Post #3
29 Apr 2006, 08:11
QUOTE(Demon @ Apr 29 2006, 08:10 AM) jezeli to zadania na wyyysoki lvl takiego ktorego nie masz to wykorzystujesz bugi 😛 😛 😛 [right][snapback]15320[/snapback][/right] jak to - przeciez normalnie jedostalem w bloodhaf czy jkos tak 😛 |
|
Post #4
29 Apr 2006, 08:18
wiec tak
1) tego questa nie konczysz u NPC tylko konczy je OBIEKT 2) musisz isc do wrot ULDUM w Tanaris - INSTANCE 3) quest konczy obiekt Runed Pedestal |
|
Post #5
29 Apr 2006, 08:36
to mam jezcze jedno pytanko ( DZIEKI KEt ) czyli mam podejsc i tąbrame oworzyc tym artyfaktem ?? i jaktam jest instance to ten swiatcoz niegosie wyjscnie da ?? 🤔 zaczynam sie bac .....
|
|
Post #6
29 Apr 2006, 08:39
QUOTE(Datrex @ Apr 29 2006, 09:36 AM) to mam jezcze jedno pytanko ( DZIEKI KEt ) czyli mam podejsc i tąbrame oworzyc tym artyfaktem ?? i jaktam jest instance to ten swiatcoz niegosie wyjscnie da ?? 🤔 zaczynam sie bac ..... [right][snapback]15331[/snapback][/right] masz po prostu podejsc do tego obiektu i pojawi ci sie ikonka uzycia ( to koleczko zebate ) no i zagadnac 😀 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |