📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na gracza za brak klimatu i wulgaryzmy
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 29 Apr 2006, 08:32
napisalem ze widzialem osoby ktore nie trzymaja klimatu
i patrzcie co dostalem .....
eh jak bys ie postaral toby z innego konta wyslal ......
ale jego wola mianowicie ......

user posted image

prosze wziąść pod uwage ze bylem wtedy bardzo zdenerwowany - nie moge miec peta po zakupeniu wszystkich czarow ........
ale to byly poczatki a teraz jstem jedna z osob ktore dobrzetrzymaja klimat

Pamietajcie ze sypie kogos kto ma 2 0 9 posto wiec mam nadzieje ze bedzie sprawiedliwie !!!!!! I palec mu w zadek zeby nie bylo wulgarnie !!
Post #2 29 Apr 2006, 12:27
Ten serwer schodzi na PSY i tyle juz sie zastraszaja tacy gracze sa beznadziejni 😂 i tacy tutaj maja miano klimatyczni hahaahaha rozmieszaja mnie takie osoby serw juz jest dawna beznadziejny a wy go chcecie dalej pograżac??
Post #3 29 Apr 2006, 12:32
i tu sie nie zgadzam 😀 wg mnie - jak ja gram z kumplami to mamy klimat 100 % i jest fajnie !

jezeli nie uwierzycie w klimat to klimatu nie bedzie ! a takich jak ten koles trza nie wiem ......
Post #4 29 Apr 2006, 14:52
Ech... padaka :/ Sami wybieracie z kim będziecie grać. ZAwsze powtarzałem "jeśli masz screen na kogoś to go daj albo wywal" Utrzymywanie sytuacji patowej "nic nie mów na mnie bo ja powiem na ciebie" jest wg. mnie nieodpowiedzialne i bez sensu. Jeśli tak będziecie postępować to bedzie jeszcze większa kiszka :/ Nie rozumiem takiego zachowania...

I nie mówić mi nic o Psach bardzo prosze. Byliśmy nieskazitelnie klimatyczną gildią 😉 heheheh 😛
Post #5 29 Apr 2006, 15:12
Prosiłem ze skargami do mnie na Skype.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026