📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na postępowanie GM Tomo - ban i kłamstwo
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 01 May 2006, 10:30
Dlaczego powstał ten temat?? Hmmm mam troche wolenego czasu związanego z Banem którego dostalem od Tomo. Nie mam za niego pretensji bo sie należał jednak okoliczności w jakich go dostałem no cóż kwestia punktu siedzenia. Kilka słow na ten temat. Moja postac - Lairon - ma problem z niedzialającym miningiem nie dało sie tego naprawić mimo kilku prób lecz KEt miala jeszcze próbować. W związku z tym chwilowo przestałem nią grać gdyz szkoda mi było czasu na rozwijanie postaci ktora być może nie bedzie w pelni sprawna. Byłem tez w trakcie kilkuczęsciowego eventu który chcialem skończyć. Założylem nową aby umilić sobie czekanie na naprawę lub kasację starej jeśli naprawa miningu nie powiodlaby się. Bylo to 3 dni temu. tomo dowiedział się o tym i w grze zapytal czy wiem co się stanie jeśli sprawdzi moje konto, odpisalem podajac powody dla których garm 2 postaciami te same co powyżej. Tomo nie przyjol moich wyjasnień z jego słow wywnioskowałem ze jedną postać powinienem usunac (choć nie powiedzial tego wprost). Zgodzilem sie na skasowanie postaci, podobnie nie widzial tego boe mial 132 więc powtórzyłem to chyba kolejne 132 (ciekawe co to takiego to 132??) bo nastepbe co zobaczyłem to DC. Oczywiście ban.

Ban oczywiscie sie należał dziwie mnie tylko, że Tomo wmawiał innemu GM jakobym nie zgadzał sie na usunięcie postaci (na szczęscie miałem screeny). I w sumie to mnie najbardziej zdenerwowało - kłamstwo na poparcie swojego postępowania.

Dla nie świadomych bany na serwerze może cofnac tylko Ipkiss (szkoda ze ostatnio żadko zagląda). Tak więc serdecznie dziękuję za naprawdę dłuuugi weekend Tomo.
Post #2 01 May 2006, 10:33
Jeśli uwazasz, ze potraktowano Cie nieslusznie(a tak chyba uwazasz), wyslij PW do IPKISSA ze screenami.
KEt
Post #3 01 May 2006, 10:51
ktos zaraz powie ze napewno jestem stronnicza ... ale

RAZ :

Screeny dostalam i Roadrunner nie wynika z nich, ze powiedziales, ze usuniesz druga postac... wrecz przeciwnie ze wszystko ci jedno

DWA :

Grajac na serwerze dobrowolnie akceptujesz regulamin

Art. 7.

§ 1. Każdy gracz może utrzymywać maksymalnie JEDNA postac w świecie.

TRZY

co do twojego kowalstwa, mowilam Ci, ze bedziemy walczyc... ale chyba malo ci zalezalo bo ani razu sam sie do mnie z tym nie zglosiles, choc mowilam, ze jestem gotowa.... ja sie prosic o pomoc Tobie nie bede

CZTERY

Mail wyslalam wczoraj do Ipkissa o zdjecie bana... niestety z przyczyn nie od nas zaleznych ( czytaj po... emu ) sami bana nie mozemy zdjac... a niestety Ipek skasowal tez mi uprawnienia i sama go zdjac nie moge... a szkoda

No i znowu ktos skasowal postac z hordy... blad postac z hordy i alliance
Post #4 01 May 2006, 11:27
QUOTE(KEt @ May 1 2006, 11:51 AM)
ktos zaraz powie ze napewno jestem stronnicza ... ale

skoro sama to powiedzialas to tak uważam że akurat jeśli chodzi o Tomo to jesteś stronnicza.

RAZ :

Screeny dostalam i Roadrunner nie wynika z nich, ze powiedziales, ze usuniesz druga postac... wrecz przeciwnie ze wszystko ci jedno

hmmm no to moze ja mówie w jakims dziwnym języku?? rozumiem że wywnooskowałaś, że wszystko mi jedno bo na screenie tak Tom akurat pisze 😂

na potwierdzenie i dla oceny przez forum :

user posted image

I drugi niestety nie jest zachowana ciagłosć rozmowy.

user posted image

Wg.mnie 2x tam widac jak mówię że skasuję postać. niestety nie ja robilem te screeny więc nie ma wiadomości jakie wyslalem wishpem do Tomo.

DWA :

Grajac na serwerze dobrowolnie akceptujesz regulamin

Art. 7.

§ 1. Każdy gracz może utrzymywać maksymalnie JEDNA postac w świecie.

dlatego na wstępie napisałem, że ben byl słuszny tylko okoliczności jak dla mnie nieciekawe gdyż zadeklarowalem chęc usuniecia postaci jeśli Tomo na to będzie nalegał. Wyjaśnilem też przyczyny dla jakich mam 2 postacie ( to niestety był wishper nie widoczny na tych screenach)

TRZY

co do twojego kowalstwa, mowilam Ci, ze bedziemy walczyc... ale chyba malo ci zalezalo bo ani razu sam sie do mnie z tym nie zglosiles, choc mowilam, ze jestem gotowa.... ja sie prosic o pomoc Tobie nie bede

Pisalaś przedwczoraj (o ile pamiec mnie nie zawodzi) czy będę grał za 30 min. bo chyba wiesz co z tym zrobić. odpowiedziałem, że nie będę. Mialem sie zgłosic wczoraj ale dostalem bana po godzinie gry. Gdy czekałem na ciebie ( mialaś po objedzie naprawic zadanie to odrazu mialem zagadnąc o mining jak juz na koncie GM bys była)

CZTERY

Mail wyslalam wczoraj do Ipkissa o zdjecie bana... niestety z przyczyn nie od nas zaleznych ( czytaj po... emu ) sami bana nie mozemy zdjac... a niestety Ipek skasowal tez mi uprawnienia i sama go zdjac nie moge... a szkoda
No i znowu ktos skasowal postac z hordy... blad postac z hordy i alliance
[right][snapback]15429[/snapback][/right]

Wiem ze wyslałas tylko skoro nie możecie sciągać banów to może trochę wstrzemieźliwości w ich rozdawaniu może zasada polaczenia odpowiedzialności by się przydała - czyli do dania bana potrzeba by było 2 GM ?? ban jeśli słuszny i nieodwołalny to nie ucieknie a nie byłoby sytuacji że po 10 min mam decyzje o zdjeciu bana a musze czekać na to puki Ipkiss sie pojawi a szczerze mowiac nie miałbym mu za zle jeśli by gdzies teraz odpoczywał i wrocil dopiero w przyszły poniedzialek bo w końcu mamy dlugi weekend.
Post #5 01 May 2006, 19:59
Ech..jak dzieci, człowieku z chwilą gdy stworzyłeś drugą postać złamałeś regulamin na który się dobrowolnie zgodziłeś zaczynając tutaj grę i nie ma mowy o żadnych okolicznościach łagodzących. Za dużo tutaj tłumaczeń na siłę i kłotni jak małe dziecko, a za mało odpowiedzialności i umiejętności przyznania się do swoich błędów...
Post #6 02 May 2006, 08:12
Oj a widzisz ruszg bania , pomysl , spytal bys sie najpiernp KEt to pewnie by Ci pozwolilana czasprobny nowapostac zrobic, lub naprawic blad .
A tak masz , lamiesz wszystko .
No i ja nie sadze ze KEt jest stronnicowa do Tomo w 100 % popieram jej zdanie !

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026