|
Post #11
01 May 2006, 20:19
wezcie gooooooooooooooooo blagaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!!!! nie moge patrzec juz na posty thorstena!! zapisz sie na jakies kulko dyskusyjne albo do idz do szkoly filozofow, sami swoi beda!! opis jak najbardziej correct... czego sie czepiac ......... litosci thorsten
|
|
Post #12
01 May 2006, 20:22
wiesz czemu wzbudzaja tyle emocji..... bo sa jak narzekania 100 letniej babiczki znudzonej zyciem, tylko takiej szkoda besztac... ciebie na szcescie nie ......... 🙂
|
|
Post #13
01 May 2006, 20:25
To co piszesz wyraźnie świadczy o tym, że nie rozumiesz moich postów a poziom mojegop rozumowania jest dla Ciebie nieosiągalny... Ale nie przejmuj się wszyscy wielcy myśliciele byli niedoceniani. Przyzwyczaiłem się.
Correct (sic!) (w jakim ty kraju żyjesz)... Niektórzy jak patrzą na szklankę to widzą, że jest w połowie pełna... Ja nie zadowalam się byle czym i dla mnie zawsze jest w połowie pusta. Dlatego ja będę mógł swoją napełnić a Ty w dalszym ciągu cieszył się będziesz z tego, że ktoś zostawił Ci połowę. To takie obrazowe myślenie żeby przybliżyć Cię do tego czym jest idea samodoskonalenia. NIe wal jednego posta pod drugim... na dole masz ospcje edit |
|
Post #14
01 May 2006, 20:31
widze ze ty tez mnie przyjacielu nie rozumesz, ja do ciebie nic nie mam, masz prawo miec swoje zdanie i po czesci masz racje jak by nie patrzec tylko za duzo sie powtarzasz, ogolnie za duzo Cie tu!!! zajmnij sie swoimi sprawami, zostawiles swoja opnie, koniec tematu!, przejdz do innego dzialu ten juz zostaw. tu mnie najbardziej boli!!!!
|
|
Post #15
01 May 2006, 20:36
Oczywiście, że tak... Nie masz nic do mnie, a te obelgi to jedynie wyrazy sympatii przyjacielu... W doborze przyjaciól jestm bardzo wybredy, więc z łaski swojej nie nazywaj mnie tak.
Widzisz to jest polemika, którą prowadzimy razem. Nie byłoby jej gdybyś nie pisał postów skierowanych do mnie. Nie przywykłem do odwracania się od obelg pod moim adresem dlatego to ciągle trwa... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |