📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Klimat gry - dyskusja o zachowaniach graczy
« Wróć do forum  •  8 post(ów) w temacie
Post #1 02 May 2006, 07:20
LUDZIE skończcie marudzić typu
"bleee nie ma klimatu .. co tu zrobic .... nie ma Bog "
LUdzie Szlak mnie trafia , macie jakies zalamania psychiczne czy co ?

zamknijcie sie i sami zacznijcie tworzyc ten klimat , KLIMAT TO WY a nie Ci co juz odeszli i Ci ktorzy powinni odejsc

Moim zdaniem w regulaminie powinno byc napisane ze "zatajnianie" zachowan nie klimatycznych tez jest zbrodnią !! Masz 3 dni na danie tematu albo zamknij sie i nie marudz - to ty budujesz klimat i to ty go niszczysz , jak jest zly to "Skończ pier....dzielic zacznij tworzyc !! " a jak nie to idź se TV włącz

z szacunkiem Nalewka
Post #2 03 May 2006, 20:53
o dzis datrex zostaje filozofem mw 😀 ten kto sledzi forum wie o co mi chodzi
Post #3 03 May 2006, 21:36
QUOTE(nemek @ May 3 2006, 09:53 PM)
o dzis datrex zostaje filozofem mw 😀  ten kto sledzi forum wie o co mi chodzi
[right][snapback]15625[/snapback][/right]

I wygrywa konkurs na najdluzszego siga i opis pola "skad" 😀
Post #4 03 May 2006, 23:03
Klimat niepada, ja sie dobze czuje w swoim towazystwie...

ps.
fakt Datrex mugl by troche skrudci ten dopisek bo to spam jest...
Post #5 04 May 2006, 04:32
zeby nie filozofować to napisz 😀 😉

ps. bedzie lepiej z ta sygna , ale bede za o banerydawac to na jeno wyjdzie , to nie taki znowu problem 😉
Post #6 04 May 2006, 05:32
Datrex o kufa co bierzesz ....tyle tylko chce wiedziec a ile ty masz lat ....o kufa mac

Z kompletnym brakiem szacunku

Jontek

(z szacunkiem nalewka)-to pod plagiat podchodzi tak jak radjo JOzef "tylko religijna muzyka" troszke zmienione ale to samo bla bla bla
Post #7 04 May 2006, 06:01
a ja się całkowicie zgadzam z Datrexem, moim zdaniem klimat nie jest idealny bo za dużo sie o nim mowi, i za duzo jest warunkow. Uwazam ze jak kazdy by pilnowal swojego nosa i przestrzegal tylko podstawowych zasad klimat sam by sie stworzył... mozecie sie nie zgodzic, to tylko takie moje male spostrzezenie... 😀
Post #8 04 May 2006, 09:13
Wszystkie nastepne posty na temat klimatu beda zamykane od dzis... ciagnie sie to jak telenowela bez sensu.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026