|
Post #1
02 May 2006, 07:20
LUDZIE skończcie marudzić typu
"bleee nie ma klimatu .. co tu zrobic .... nie ma Bog " LUdzie Szlak mnie trafia , macie jakies zalamania psychiczne czy co ? zamknijcie sie i sami zacznijcie tworzyc ten klimat , KLIMAT TO WY a nie Ci co juz odeszli i Ci ktorzy powinni odejsc Moim zdaniem w regulaminie powinno byc napisane ze "zatajnianie" zachowan nie klimatycznych tez jest zbrodnią !! Masz 3 dni na danie tematu albo zamknij sie i nie marudz - to ty budujesz klimat i to ty go niszczysz , jak jest zly to "Skończ pier....dzielic zacznij tworzyc !! " a jak nie to idź se TV włącz z szacunkiem Nalewka |
|
Post #2
03 May 2006, 20:53
o dzis datrex zostaje filozofem mw 😀 ten kto sledzi forum wie o co mi chodzi
|
|
Post #3
03 May 2006, 21:36
QUOTE(nemek @ May 3 2006, 09:53 PM) o dzis datrex zostaje filozofem mw 😀 ten kto sledzi forum wie o co mi chodzi [right][snapback]15625[/snapback][/right] I wygrywa konkurs na najdluzszego siga i opis pola "skad" 😀 |
|
Post #4
03 May 2006, 23:03
Klimat niepada, ja sie dobze czuje w swoim towazystwie...
ps. fakt Datrex mugl by troche skrudci ten dopisek bo to spam jest... |
|
Post #5
04 May 2006, 04:32
zeby nie filozofować to napisz 😀 😉
ps. bedzie lepiej z ta sygna , ale bede za o banerydawac to na jeno wyjdzie , to nie taki znowu problem 😉 |
|
Post #6
04 May 2006, 05:32
Datrex o kufa co bierzesz ....tyle tylko chce wiedziec a ile ty masz lat ....o kufa mac
Z kompletnym brakiem szacunku Jontek (z szacunkiem nalewka)-to pod plagiat podchodzi tak jak radjo JOzef "tylko religijna muzyka" troszke zmienione ale to samo bla bla bla |
|
Post #7
04 May 2006, 06:01
a ja się całkowicie zgadzam z Datrexem, moim zdaniem klimat nie jest idealny bo za dużo sie o nim mowi, i za duzo jest warunkow. Uwazam ze jak kazdy by pilnowal swojego nosa i przestrzegal tylko podstawowych zasad klimat sam by sie stworzył... mozecie sie nie zgodzic, to tylko takie moje male spostrzezenie... 😀
|
|
Post #8
04 May 2006, 09:13
Wszystkie nastepne posty na temat klimatu beda zamykane od dzis... ciagnie sie to jak telenowela bez sensu.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |