|
Post #11
05 May 2006, 17:00
[center]TAK[/center]
Ogólnie fajne opowiadanie. Śmiałe myśli jak na trzynastolatka (elfa, czy półelfa, może człowieka?😀), szczególnie ten o żonie i dzieciach. Znalazłem kilka błędów: QUOTE Stąpała po coraz bardziej skrzypiących schodach. Raczej pasowałoby "coraz głośniej", bo to brzmi, jakby coraz bardziej się psuły.QUOTE mierząc się przeciwieństwom losu. Mały błąd- zamiast mierzyć się z... napisałeś mierząc się...QUOTE Bohater przemieżając lekko zalesione krainy rozmyślał o owym przyjacielu, do którego posłała go matka. Ort.- przemierzającQUOTE - Nie teraz! Musi mi się to wkońcu udać... Ort.- w końcu 2xQUOTE Zawsze odgrywał rolę lidera w towarystwie, w którym się poruszał. Literówka- towarzystwieQUOTE Ten, widocznie niemiejący zamiaru czekać, wyszedł mu na spotkanie. Podwójny błąd: Ort.- nie miejący, Styl(?)- nie mający |
|
Post #12
05 May 2006, 17:47
Dziekuję wam i myślę że styknie. Zapomniałem wytłumaczyć : Elvynnel to półelf, ale bardziej człowiek 😛 Wziął bym elfa ale nie zrobie to z jednego powodu : Nie moge być magiem elfem :] a wiesz co uwazam? Ze mag to potęga i nikt mi tego nie wymówi 😛
|
|
Post #13
05 May 2006, 21:07
Za ostatnie zdanie, w poprzednim poscie masz wieeeelkiego plusa 😀
Jak najbardziej popieram! Opis postaci oceniam pozytywnie... Całkiem dobrze opisuje trudne dla maga początki... Z czasem zrozumiesz o co chodzi... Ale popieram fakt, że magowie to "wilki samotniki", jak się człowiek uprze i ma mocne nerwy to sobie sam tu poradzi... Nie mogę się doczekać kiedy spotkamy się gdzieś na wyspach! Im nas jest więcej tym lepiej! Pokażmy tym kupą mięsa w puszkach po konserwach co to znaczy subtelność, spryt i inteligencja! Magowie łączmy się! 😛 Jorengen |
|
Post #14
06 May 2006, 06:54
Też mam taką nadzieję ;P Kiedy grałem magiem tutaj, byłem najlepszym z nich. Szkoda że było ich tak mało. Teraz liczę na łaskawość i czas Ipka ale nie wiem jak się do tego zabrać... Musze do niego zadzwonić skypem i dopiero będe mógł napisać czat... troche lipnie wybrał że Skype ale nie moge narzekać ... szkoda że mojego konta tamtego nie ma
|
|
Post #15
08 May 2006, 18:18
Konto dodane
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |