📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Dziękujemy za wyprawę na Ogrimar!
« Wróć do forum  •  11 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 03 May 2006, 09:25
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy wczoraj brali udział w małej wyprawie na Ogrimar. 😀
Właśnie dla takich chwil chce się i warto jest grać w WoW'a!!
Dlatego dziękuje elfce Lenie i plantynowi Artifowi za wspaniałą przygode!!! 😀 😀 😀

Wyrazy szacunku należą się również dla Chłopkufff z Hordy, którym po ciężkich bojach udało się odeprzeć nasz mały "akt desperacji".... 😉
(cholera Artiff mówiłem Ci żebyśmy się tak nie obijali... 😛
(jak waidmo i Herkules d... kiedy hordy kupa...)

Nastepnym razem się uda... Bo zapewniamy że następne razy jeszcze będą...

wkrótce... 😉

Dzięki wszystkim! Gra z wami to prawdziwa przyjemność!

Jorengen
Post #2 03 May 2006, 10:37
skopalbym wam tylki 😛 ale mnie przy kompie(grze) nie bylo i zabiliscie mnie bez problemu 🙂 🙂 to nie fer
Post #3 03 May 2006, 11:22
nemek:
jest taka sprytna opcja "logout" 😀
Post #4 03 May 2006, 16:31
Fakt było fajnie... tylko troche lagowo 😛 oj nie wiem nemek jakbyś sobie poradzil... wszyscy chyba mieliśmy wyższe poziomy od Ciebie...

Zapomnialeś o magu Arizie Jorengen...
Post #5 03 May 2006, 18:22
ale pierwszy post ma jedna wade , mnianowicie pisze ze nastepnym razem sie uda - nastepnym razem bede ja czyli nie macie po co wpadac ........
Post #6 03 May 2006, 18:24
Nie martw się... My też kogoś przyprowadzimy... Chyba moge to zdradzić zeby potem nie było że Przymierze jest niehonorowe... To był tylko rekonesans...

Śmierć Hordzie!! Niech żyje Przymierze!! 😎
Post #7 04 May 2006, 14:35
beda laggiii , .............. ,
Post #8 04 May 2006, 14:54
Trafne spostrzeżenie, wiele wnosi do tematu i niezwykle ciekawie sformułowane... Taka forma wypowiedzi nazywa się SPAM!
Post #9 04 May 2006, 16:35
Dartex Thorsen ma racje.... Niedosc ze spamujesz moze i malym textem to jeszcze twoj dopisek zajmoje polowe tematu...
Post #10 04 May 2006, 17:56
znowu sie klucicie 😢 😠

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026