📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Powrót po przerwie - pytania o aktualny stan gry
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 03 May 2006, 10:27
To tak: jeszcze kilka miesięcy temu grałem tutaj na MW w WoWa, ale teraz miałem dłuuugą przerwę. Wracam na forum, no i mówiąc szczerze wszystko jest tu nowe. Mam kilka pytań dotyczących MW.
-Kiedy był ostatni res?
-Kiedy będzie następny?
-Jakie postępy zostały uczynione od mojego odejścia (jeżeli ktoś pamięta wogóle kiedy odszedłem)
-Aktualny patch, etc.
-Wogóle jakieś małe streszczenie sytuacji panującej teraz w grze.
-I jakby jakiś MG mógł sprawdzić, czy moje konto (Pixar) jeszcze jest, czy jest postać czy już skasowana, bo aktualnie nie mam WoWa, za kilka dni będę miał dopiero.
-IP servera.
Post #2 03 May 2006, 10:42
Pixar oj pixar... Na wszystkie te pytania ( no, prawie ) znajdziesz odpowiedź szukając po forum. Niektóre można się domyślić skoro jest dużo 60 lvli i można z tego wywnioskować, że resa wogóle nie było. Ja też postanowiłem wrócić ( ciekawe skąd będizesz miał wowa... ;P ) i teraz tylko mam prośbę do graczy, o ocenę mojej skromnej historii. Zapewne nie wszyscy powitają mnie z otwartymi rękoma, ale nawet jeśli reset miał by nastąpić jutro, już dzisiaj bym zechciał zacząć grać. Jeśli ktoś będzie chciał odpowiedzieć na twoje pytania, to proszę bardzo, ale wątpie. Z newsów wnioskuje :
- Patch 1.8
- Res był wtedy ok. miech przed zaczęciem grania naszego
- Następny nas czeka niebawem :s
- Postępy? Dużo postępów 😛
- Sytuacja? Mało graczy ze względu na zbliżający się reset ( graczy w grze), jak widze MW dobrze się trzyma dlatego właśnie wracam.
- Ip? Hmm... Trzeba pliki pościągać etc i nie bedziesz potrzebował nic zmieniać

co do tego ostatniego, to przydał by się poradnik dla zielonych jak zagrać bo namnożyło się tych wymagań 😛
Post #3 03 May 2006, 11:34
jaki res pierwsze slysze ze nadciaga 🙂 😐
Post #4 03 May 2006, 13:44
Elvyn res byl pozniej niz odeszliscie duzo pozniej a co do resu ktory nadciaga jak to mowisz niby skad masz takie info ?? wszyscy maja lvle niskie po co mialby byc res ;/ nie siej zaglady na forum...
Post #5 03 May 2006, 14:25
ooo zle popatrzylem na date posta lol ... no to nie pozostaje mi nic innego, jak wrócić do was moi mili. Teraz pasuje mi złożyć podanie na konto ale mimo to prosze każdego z was o przeczytanie historii i ocenę oraz krytykę.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026