|
Post #1
04 May 2006, 13:56
Wiec widze ze od pewnego czasu wystepuja spore laggi na servie .
pojedynki gildii ez by byly raczej niemozliwe wiec mam propozycje zrobmy skladke na ram ( jezeli to na pewno od niego ) kosteczke 512 napeno pomoze w grze 😀 😀 😀 tylko nie wiem jeszcze co i jak niech kazdy a po zecie i bedzi e.... a dla tych co dadza beda jkies przywileje ! |
|
Post #2
04 May 2006, 17:10
Latwo mowic... trudniej zrobic...a co jesli IPKISSOWI skaczyly sie sloty etc.?
|
|
Post #3
04 May 2006, 17:45
bo ja juz tez o tym wspomnialem i jesli to jest kwestia ramu, to chyba nikt nie pozaluje tych paru złotych za to zeby dalo sie grac jak nalezy. niech tylko ipkiss poda numer konta i sciepa narodowa 😛 a moze i by sie na jakies inne czesci starczylo... w tej chwili sami przyznacie gra sie tylko do nabijania leveli ogranicza, jakiekolwiek masow akcje sa niemozliwe, taki stan zeczy nie moze pozostac....zrobmy cos nie badzmy obojetni...
|
|
Post #4
04 May 2006, 17:55
składka na sprzet,,,, modernizacje jezeli to mialo by pomoc jestem za !!!
|
|
Post #5
04 May 2006, 18:07
QUOTE(Datrex @ May 4 2006, 01:56 PM) niech kazdy a po zecie i bedzi e.... a dla tych co dadza beda jkies przywileje ! [right][snapback]15664[/snapback][/right] Obejdzie sie bez tego , jednak mowa o tym juz byla , ale bez odzewu , jesli bedzie potrzeba to na mnie moze IPKISS liczyc , niech tylko da znac. |
|
Post #6
04 May 2006, 21:15
gadalismy z ipkiem kiedys o skladce 😛
ale to nie jest forum na ten temat 😐 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |