|
Post #1
05 May 2006, 12:28
Może zaczne od tej pierwszej :
Zrobiłem opis. Poprawiłem go. Dawniej, po takim czymś już bym miał konto ( of curse przez gg do KEt bo coponiektórzy - bardzo nieliczni - mają zablokowane porty i nie mogą się dostać na irc. ). Dawniej, zdobycie i zaczęcie grać zajęło mi niecałe dwa dni. Teraz, to nawet nie mam jak sprawdzić, czy mam dobrze WoWa zainstalowanego (no te pliki mw). No ale przejdę do rzeczy. 1. Jak mam napisać do kogokolwiek, skoro mam opis poprawiony, ale nikt nie chce go skomentowac? (Respect dla Thorstena) Już kilka dobrych dni czekam i nic... Są gracze, których opisy są komentowane, ale są też takie, gdzie nie znajdziesz ani posta... Więc jak można zacząć grać? Historie są głównie komentowane, kiedy ktoś to napisał fatalnie i inni dają mu do zrozumienia, albo są idealne. Jeśli jest inaczej, to czemu nikt nie chce mojego skomentować? Nie jest idealny, ale nie jest fatalny bo już poprawiony! I tu jest apel o to, z prośbą o (s)komentowanie mojego, i innych oczywiscie tez... 2. Druga sprawa natomiast, to bardziej prośba do Ipkissa. Jesteś bardzo zapracowany człowiek - toleruje to i podziwiam, że Ci się wogóle chce. Ale jednak czaję na Ciebie na skypie, piszę co dwa dni coś mniejwięcej takiego ( w celu dodania mnie do listy i załatwienia sprawy ) : Witam, chciałbym złożyć prośbę o założenie konta. I co dwa dni 'ponawiam prośbę'. Dlaczego nie pisze linku do tematu? Może to mój błąd, ale chodzi mi o to, by poprostu dodał mnie do listy albo zaakceptował historię, kiedy już odpowie 'witam, siema etc'. I chciałbym, żebyś wypowiedział się w tej sprawie oraz (najlepiej) podał mniejwięcej godziny, kiedy mogę Cię złapać na skypie lub czymkolwiek innym oprócz irca... Prosze o komenty graczy i innych władz. |
|
Post #2
05 May 2006, 14:52
Ja tez czekalem na Ipka z tydzien zanim sie odezwal. Musisz poczekac. Odpisze, tego jestem pewien. 😊
Co do punktu 1. to wylacznie wina graczy (w tym moja) bo nie zainteresowalem sie twoja historia za co przepraszam. Juz komentuje. |
|
Post #3
05 May 2006, 15:54
eee a czy ja mam obowiazek sie tlumaczyc . koza co ty odwalasz , z tego cowiem to nie musze ani czytac twoich wypocin ani dac notki .Fakt to Ci pomoze .... Ale nei musze . Ty napisales dobregoposta ale koza czemu przepraszasz czy cos
Moze i jestem cham czy cos ale jak nie chce to nie czytam .... |
|
Post #4
05 May 2006, 16:07
Nalewa nie jestes tu od upominania mnie. Pisze co uwazam za sluszne a ty mozesz sobie myslec co chcesz.
A ze tobie sie nie chce czytac czy komentowac to twoja sprawa, ja chcalem pomoc komus dostac konto a to nie twoja sprawa jak to zrobie. Tobie nikt nie karze sie tlumaczyc ale ja mialem ochote tozrobic i zrobilem. I prosze cie nie krytykuj mnie za cos co robie dobrowolnie i uwazam za sluszne. |
|
Post #5
05 May 2006, 16:09
Ja jestem graczem wiec nie pisze ze to wina graczy bo to nie jest WINA ni chce to nie robie wina jest jak mam cos zrobic atego nie zrobie ......
A ty se tam rob co chcesz ... |
|
Post #6
05 May 2006, 16:14
No i robie a ty mnie za to nie upominaj bo nic zlego ni robie.
A wina jest po stronie graczy, a bynajniej tych, którzy chca aby server se rozwial, a inni ludzie nie musieli czekac na komentarze kupe czasu. |
|
Post #7
05 May 2006, 17:45
Koza jest dobrze wychowany ... za co mu dziekuje
Dartex - nie chcesz - nie musisz : to swiadczy o Twoim stosunku do nowych. GDYBYM byl nowy bym sie zniechecil, ale jako ze nie jestem, to sie nie zniechcecam przez takich jak ty. Przeczyaj dokladnie 'PROSZĘ' a nie 'KOMENTUJCIE I TO JUZ' mam nadzieje ze wskoncu Ipkiss odpowie ;] Zlituj sie 😛 |
|
Post #8
05 May 2006, 18:06
QUOTE(Datrex @ May 5 2006, 03:54 PM) eee a czy ja mam obowiazek sie tlumaczyc . koza co ty odwalasz , z tego cowiem to nie musze ani czytac twoich wypocin ani dac notki .Fakt to Ci pomoze .... Ale nei musze . !!!!! Ty napisales dobregoposta ale koza czemu przepraszasz czy cos Moze i jestem cham czy cos ale jak nie chce to nie czytam .... !!!!! [right][snapback]15724[/snapback][/right] widzisz napisalem ze ty napisales dobrze . Ale czemu on pisze ze to wina graczy ?? Ja twierdze ze to nie jest wina bo nie ma obowiązku . Fakt ja daje notki , ale zrozumialem to tak jak by kazdy mial obowiązek czytania tych postow poto by nowym bylo łatwiej . Jak ktos chce to czyta ( ja czytam ) ale jak nie to nie i nie piszcie ze to ich bład bo to wybor . |
|
Post #9
05 May 2006, 18:44
Dobra, sprawa prawie zamknięta. Dzięki za koment. Ipekk zlitujj sie!
|
|
Post #10
08 May 2006, 04:45
chłopie Ipkiss zawsze odpowie ale nie tak od razu !
1 sprawa : Ja też czekałem ponad tydzień na konto, napisałem treść powitalną "dzieńdobry jestem nowy itp." siedze sobie w necie wieczorem a tu z nikąd Ipkiss do mnie żebym mu podał link do opisu i załozył konto . 2 sprawa. Mój kumpel ma złamana rękę i namówiłem go na WoWa, zerejestrował się,napisał i przez 2 dni miał ciągle włączonego Skype,odezwał się. 3 sprawa. Poprostu miej tego Skypa włączonego i czekaj. Cierpliwość jest cnotą. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |