|
Post #1
05 May 2006, 16:03
Dzisiaj ok godz 17 15 czesc z czlonkow naszej gildii wyruszylo na podboj krainy elfow, jako ze byly lagi oddzielilem sie od grupy i dotarlem w poblize wioski. spostrzeglem elfke i postanowilem ja zaatakowac. ale zauwazyl to czlowiek i zaatakowal mnie zamienilem ich w owce poniewaz zycie mi bylo mile i postanowilem poczekac na ziomkow ale lagi przecia byly.no przybyl jeden z naszych (nie pamietam imienia bo nowy jest) ale gosciu jest wporzadku zamiast zajac sie czlekiem probowal zabic biegnaca za mna strazniczka ale i tak dostalem i zginalem a walka dalej toczyla sie tuz przy moich zwlokach. czekalem chwile na wskrzeszenie ale bez skutku.no i wskrzesilem sie sam i postanowilem sie zajac czlekiem i tyle ale zbyt wiele mu nie zrobilem zronilo sie zamieszanie i stracilem 5 poziomow. pytam sie wolfa za co a on mowi ze musze sie przeteleportowac . no przeteleportowalem sie. jestem tu nowy nie znam jeszcze wszystkicz zasad zadzacych serwerem ale czytalem regulaminy. moze nie zawsze je rozumialem ale staralem sie przestrzegac je . sorry wszystkim. prosze o rozpatrzenie tej sytuacji i zwrocenie mi ciezko zarobionych lvl 🤔
//edit Tomo regulminy trzeba rozumiec, a nie tylko czytac i nie przekrecaj moich slow - kazdy na /occ Ci tlukl, zebys postepowal zgodnie z regulaminem |
|
Post #2
05 May 2006, 16:10
nom tak to bylo ale duuuuzo sie dzialo i wiele sprzecznosci padalo na OCC 😀
|
|
Post #3
05 May 2006, 16:12
to ja dodam ze zlamales takze regul;amin zamieniajac dwie "persony" w owce w opisie czaru jest ze mozna tylko jedna:D dziekuje
|
|
Post #4
06 May 2006, 06:09
tekst, ktory ci powie kazdy
NIEZNAJOMOSC PRAWA SZKODZI |
|
Post #5
06 May 2006, 06:49
kurcze przyznalem sie. goscie mowili mi zebym sie przeniosl ale ja nie sluchalem ich poniewaz nie wiedzialem co robie a jak tomo uswiadomil mi o co dokladnie biega to uzylem hearstone i mnie juz tam nie bylo.
PS. Rozumiem zrobilem zle ale po co odrazu zabierac 5 lvl to byl moj 1 i ostatni raz. |
|
Post #6
06 May 2006, 09:50
Ciesz sie masz -5 lvl ale 5 pkt talentow do wykorzystania wiecej i HP tez ci nie odebrało. Więc tak jak w tym przysłowiu co cie nie zabije to cie wzmocni.
|
|
Post #7
12 May 2006, 12:37
Ja bym sie cieszyl... na 60 lvl (czy ktorym to tam) bedziesz mial o 5 pkt talentow wiecej... ha, wg mnie spotkala Cie nagroda!
|
|
Post #8
12 May 2006, 17:19
hehe dzieki:D to teraz prosze o kare i przywrucenie 5 lvl 😛 😛 😛 😛
|
|
Post #9
12 May 2006, 19:04
jak to HP nie odebrało ? level w dol, stamina w dol HP w dol... chyba ze ten emu to jakis mutant
|
|
Post #10
12 May 2006, 19:18
Hmm... zlamales regulamin, na ktory dobrowolnie wydales zgode (rozpoczynjac tu gre). Jak dla mnie nie ma szans na zwrot lvl... Przykro mi.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |