|
Post #11
05 May 2006, 21:18
Każda historia jest o krasnoludzie tylko trzeba go umieć tam zobaczyć... I to on jest najważniejszy ZAWSZE! Pełni rolę Szarej Eminencji - pociąga za wszystkie sznurki, ale pozostaje ukryty przed światem... To kolejy dowód na wyższość krasnoludów...
Wybaczcie offtop nie mogłem sie powstrzymać... to pewnie przez to wino za 4,60 😉 |
|
Post #12
06 May 2006, 03:22
No coz. To jedna z niewielu historii, które czytalem jednym ciagiem, oczekujac co sie za chwile stanie. Historia dobrze trzyma w napieciu. Podoba mi sie, nawet bardzo. 😊
|
|
Post #13
06 May 2006, 06:12
QUOTE(Thorsten @ May 5 2006, 10:18 PM) Każda historia jest o krasnoludzie tylko trzeba go umieć tam zobaczyć... I to on jest najważniejszy ZAWSZE! Pełni rolę Szarej Eminencji - pociąga za wszystkie sznurki, ale pozostaje ukryty przed światem... To kolejy dowód na wyższość krasnoludów... Wybaczcie offtop nie mogłem sie powstrzymać... to pewnie przez to wino za 4,60 😉 [right][snapback]15761[/snapback][/right] hmm juz pare razy mowilam o tym co to jest "typowy" krasnolud , elf , ork, troll itd postac tworzy ta jedna jedyna osoba i nie ma typowego krasnoluda Thorsten, to ze ty przyjales taka ogolna konwencje jak sie postrzega krasnoludy ( chocby wg fab. mlotka ) to juz twoja sprawa, nie narzucaj nikomu tego jak ma sie zachowywac i kim byc czy jest typowy czlowiek? jak on wyglada? moze wskarzecie w naszym spoleczenstwie kto jest najbardziej typowa istota ludzka? tak samo jest w grach , ty tworzysz postac i taka ona bedzie .... koniec kropka kazdy kolejny post tego typu bedzie Thorsten usuwany bo juz mnie w oczy bola od czytania takich komentarzy |
|
Post #14
06 May 2006, 08:24
Dobrze, spróbuję dopisać, czy rozwinąć wydarzenia po awanturze w gospodzie. Ostrzegam, że opowiadanie straci wtedy na stylu i "ciekawości":P.
|
|
Post #15
06 May 2006, 08:30
no to zrob tak zeby bylo nadal ciekawe! ja ciagle na tak!
|
|
Post #16
08 May 2006, 19:27
Konto przyznane
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |