|
Post #1
05 May 2006, 19:52
Gildia Pogromcy Smoków ogłasza polowanie na łowcę Dartexa. Pierwsza osoba która go zabije i potwierdzi ten czyn, otrzyma nagrode w wysokosci 15 sztuk złota, oraz wdzięczność naszej gildii, co być może zaowocuje dalszymi stosunkami.
Z poważaniem Artiff kronikarz |
|
Post #2
05 May 2006, 20:29
|
|
Post #3
05 May 2006, 20:30
ZABIJE GO ZA DARMO!!!
|
|
Post #4
05 May 2006, 20:33
Heh szkoda... Kiedyś Psy zajmowały się takimi rzeczami... Pełny profesjonalizm, dyskrecja i cała gama różnych usług (urozmaiceń) 😉
Tymczasem życzę powodzenia... Bijcie go póki dużo nie nakoksił 😉 |
|
Post #5
06 May 2006, 10:51
dzisiaj mialem 3 poscigi ( 3 powazne poscigi ) i lipa nikt nie złapał
|
|
Post #6
06 May 2006, 18:38
UWAGA!!
Nagroda wzrasta do 40 sztuk złota... Pieniądze pochodzą ze źródeł które wolą pozostać w cieniu, jednak z pewnością są wypłacalne... Miłego polowania! |
|
Leith
|
Post #7
09 May 2006, 12:45
byl piekny dzien, kiedy to wlasnie spedzalam cudowne chwile nad sadzawka w centrum The Barrens...
ryby braly znakomicie, calkiem niezla kolacja pozniej z nich byla ( pierwszy posilek od dwoch dni, ostatnio troche niedojadam bo nie ma za co jedzenia zdobyc ) ... ale nie o tym... niedalko mnie nerwowo biegala grupa Kolkarow ( widocznie cos ich zaniepokoilo ), dziwne to niby zwierzeta niby ludzie, ale plochliwe nie chodzilo im o moja osobe, bylam tu juz pare godzin i caly czas byly spokojne, ale ... w pewnym momencie po niewielkim wzgorzu mignelo mi cos zielonego ... ork - pomyslalam sobie , ciekawe czego chce ( z natury spokojna nie wadze nikomu to i orka zaczepiac nie bede ) ... gdy wreszcie troche sie do mnei zblizyl, zaczal tam cos w tym swoim jezyku mowic, rekoma wymachiwac, wskazujac na wedke i na moje ryby ( nie nie kolacja to ja sie nie podziele )... troszke mnie zezloscil , ale co tam jedna odstapie tak sobie teraz we dwojke siedzielismy, ale cos nie dalo mi spokoju, jego morda byla mi jakas hmm znajoma dwie godziny gledzenia orka pozniej przypomnialo mi sie, ze to jego szuka znana w swiecie gildia Wladcow Smokow, hmm no tak ale przeciez tak po prostu go nie ciachne, jeszcze wedka... zagadalam do niego pokazujac na moja pusta sakiewke, przytaknal... zaczal grzebac przy swojej.... uderzylam , dlugo nie trwalo jak padl ( ucieczka na nic sie nie zdala ) ![]() nie wiem czy mnie dobrze zrozumial, pozniej doszlam do wniosku, ze chcial sie ze mna podzielic monetami, moze zle zrobilam... ork tez istota ludzka ( przecie tak jest ) z powazaniem dla Gildii Wladcow Smokow Skryba Guardians of Light Leith |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |