|
Post #21
07 May 2006, 10:40
ale z tego co pamietam to niekt nie mowil o zmianie emu na tym serwerze, napisano tylko ze takowe wyszło i jest na serwerze gareona... niie mam racji??
|
|
Post #22
07 May 2006, 12:38
ej Tarzanus wez sie wyluzuj...
ja tez jestem za za ZA.. chodz nie mam zadnej postaci .. 😛 ale widac ze wszystko pieknie, chcemy chyba zeby na MW byl nie tylko zarąbisty klimat ale i swietna jakość gry.. racja ? co do resetu postaci... stac sie on moze nie musi... duzo z takimi bylo zabawy i jest tak... albo zostawi sie postacie i wszystko bedzie ok... albo zostawi sie postacie i pochwili zaczna sie zacinac, itemy znikac, talenty znikac, itd...albo kasacja postaci zaczynamy od nowa i jest ok... Jak widac ryzyko zostawienia postaci jest nie duze... jak sie zaczna chrzanic 3eba bedzie zresetowac. Oczywiscie zostawienie postaci ma miejsce jedynie wtedy gdy nowy emu bedzie z tej strony kompatybilny z tym obecnym.. w innym przypadku CHARACTER DELETED |
|
Post #23
07 May 2006, 12:57
Po zastanowieniu to i ja jestem za zmiana emu... nawet jesli bedzie res... Tylko prosze... Niech tym razem beda widoczne jakieś zmiany... A nie tak jak ostatnio... Hmm moze i u paladyna cos bedzie dzialac bo jak do tej pory to cienko jest hehe...
|
|
Post #24
07 May 2006, 14:26
dobra ok.. chary mnie nie interesuja 😊
ale powiedzcie co z kontami ? :] czy znowu bedzie trzeba sie pitolic z kontami tak jak ostatnio ? bo jak tak to cienko to widze 😊 btw 😀 moze bedzie powrot Betty jak sie nie uda zebrac kasy na wakacje 😛 |
|
Post #25
07 May 2006, 16:03
Reset kont chyba nie bedzie koniecznmy
|
|
Post #26
07 May 2006, 16:32
to juz jest sprawa GMs do decydowania.. ale raczej nie bedzie resetu KONT... co najwyzej postaci... ale to tez niekoniecznie
|
|
Post #27
07 May 2006, 16:56
wiadmo slabsi raczej sa za re.... ja mam 27 lvl i nie chce na to tyrac , BLAGAM NIE !!
ale jak bedzie nowy emu spoxtylkoniewywalacpostaci BLAGAM 😀 😀 😀 |
|
Post #28
07 May 2006, 17:33
zamykam ten temat , takie gadnie o niczym
nowe emu musibyc, to jest lekko mowiac .... do bani , a do tego nasz piekny lacd, podziekujmy kolegom, ktorzy tu juz nie graja pozdr |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |