|
Post #1
07 May 2006, 10:00
1. Ja, kaplan Koznoth zglaszam swoja chec i zarazem inicjatywe wyprawy wojennej na twierdze zakonu Scarlet - Klasztor (Scrlet Monastery) znajdujacy sie w Trisfal Glades.
Prosze o rozpatrzene mojej propozcji przez GM'a iczlonków. Mile widziani takze kandydaci. Ostrzegam jednak o niebezpieczenstwie (same elity 30 i wyzej). Termin i godzina do uzgodnienia. Miejsce biórki - Undercity, ruiny Lorderonu (pisownia). 2. Zgłaszam swa kandydature na stanowisko skarbnika gildii. Tę sprawe tez prosze rozwazyc. |
|
Post #2
07 May 2006, 10:04
1. Jestem za ale, jest jeden problem LAGII.
2.GM rozpatrzyl twoja kandydature jezeli inni nie beda mieli watpliwosci to nie ma problemu 😀 |
|
Post #3
07 May 2006, 10:21
musze was zmartwic..nie ma bardziej skopanego instanta niz Scrlet Monastery..w środku nie uswiadczysz zadnego przeciwnika..jedynie na zewnatrz kilka marnych elitek...odradzam wyprawe tam
|
|
Post #4
07 May 2006, 10:29
Może byłeś tam pierwszy po padzie serwa (w takim razie powrót po kilku minutach i juz są moby) albo ktos był przed toba bo tam moby są a przynajmniej były. Trochę dziwna nawigacja tam w portalach jest ale wszystko dzialało ostatnio jak tam byłem.
|
|
Post #5
07 May 2006, 10:58
Juz tam bylismy i wiedz ze na brak przeciwnikow nie nazekam. Moze tobie na 40 lvl "pare marnych elitek" to pryszcz ale my we 3 niezle manto dostalismy ale po 50 sr wpadlo. Przeciwniikow jest wielu, a co do portali to noie wiem co tam jest, jak znam zycie, to nie pozyjemy tam za dlugo.
|
|
Post #6
10 May 2006, 06:08
Kiedy jak I WSZYSCY !!
|
|
Post #7
10 May 2006, 11:38
Ech datrex zeby wejsc do scarlet trzeba muiec 26 lvl ale zeby zabic kogos trzeba miec 30 lvl bo was wywali ech najpierw wchodzcie na naprzyklad allakhazam czy cus takiego...
|
|
Post #8
10 May 2006, 14:10
Nie no nie wiedzialem srry .....
Myslalem ze bedzie sie dalo ...... ale 30 lvl to jeszcze "chwila" |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |