📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Propozycja wyprawy wojennej na Klasztor Scarlet i kandydatura na skarbnika
« Wróć do forum  •  8 post(ów) w temacie
Post #1 07 May 2006, 10:00
1. Ja, kaplan Koznoth zglaszam swoja chec i zarazem inicjatywe wyprawy wojennej na twierdze zakonu Scarlet - Klasztor (Scrlet Monastery) znajdujacy sie w Trisfal Glades.
Prosze o rozpatrzene mojej propozcji przez GM'a iczlonków. Mile widziani takze kandydaci. Ostrzegam jednak o niebezpieczenstwie (same elity 30 i wyzej).

Termin i godzina do uzgodnienia. Miejsce biórki - Undercity, ruiny Lorderonu (pisownia).

2. Zgłaszam swa kandydature na stanowisko skarbnika gildii. Tę sprawe tez prosze rozwazyc.
Post #2 07 May 2006, 10:04
1. Jestem za ale, jest jeden problem LAGII.
2.GM rozpatrzyl twoja kandydature jezeli inni nie beda mieli watpliwosci to nie ma problemu 😀
Post #3 07 May 2006, 10:21
musze was zmartwic..nie ma bardziej skopanego instanta niz Scrlet Monastery..w środku nie uswiadczysz zadnego przeciwnika..jedynie na zewnatrz kilka marnych elitek...odradzam wyprawe tam
Post #4 07 May 2006, 10:29
Może byłeś tam pierwszy po padzie serwa (w takim razie powrót po kilku minutach i juz są moby) albo ktos był przed toba bo tam moby są a przynajmniej były. Trochę dziwna nawigacja tam w portalach jest ale wszystko dzialało ostatnio jak tam byłem.
Post #5 07 May 2006, 10:58
Juz tam bylismy i wiedz ze na brak przeciwnikow nie nazekam. Moze tobie na 40 lvl "pare marnych elitek" to pryszcz ale my we 3 niezle manto dostalismy ale po 50 sr wpadlo. Przeciwniikow jest wielu, a co do portali to noie wiem co tam jest, jak znam zycie, to nie pozyjemy tam za dlugo.
Post #6 10 May 2006, 06:08
Kiedy jak I WSZYSCY !!
Post #7 10 May 2006, 11:38
Ech datrex zeby wejsc do scarlet trzeba muiec 26 lvl ale zeby zabic kogos trzeba miec 30 lvl bo was wywali ech najpierw wchodzcie na naprzyklad allakhazam czy cus takiego...
Post #8 10 May 2006, 14:10
Nie no nie wiedzialem srry .....
Myslalem ze bedzie sie dalo ...... ale 30 lvl to jeszcze "chwila"

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026