📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5076
« Wróć do forum  •  3 post(ów) w temacie
pio2006
Post #1 07 May 2006, 17:14
imię-CJ
rasa-człowiek
klasa-mag
wzrost-175
waga-60

Wyruszyłem z zamku Blanchefleur w poszukiwaniu włuczni z której cieknie krew, aby uzdrowić mojego ciężko chorego brata. Zachorował on po starciu z jednym z najsilniejszych rycerzy naszego królestwa.

😎 🙄 😎

Moją pierwszą przystanią był zamek Króla-Rybaka który maiał sparalirzowane nogi.W jego zamku doznałem wielu wygód. Na uczcie wyprawionej na moje powitanie znalazło się wiele egzotycznych dań. Po posiłku król zaprosił mnie do swojej komnaty. Podarował mi tam miecz którynigdy się nie łamał. Był on zrobiony, jak się dowiedziałem z metalu bardzo żadko występującego na ziemi. Dotarła do mnie także wiadomość żę są wykute tylko dwa takie miecze.

Godzinę póżniej dostrzegłem jak służący przenosząz komnaty do komnaty potrzebną mi włócznię i Gralla. Postanowiłem ją odebrać. wybiłem wszystkich chroniących włócznię i Gralla i uciekłem do Blanchefleur gdzie z nadzieją czekał mój brat. Kiedydotarłem do zamku wszyscy mnie powitali, a ja uleczyłem mego brata.

Ta historia dowodzi o moim sprycie i o tym że dla sprawy zrobie wszystko.
Post #2 07 May 2006, 17:21
czy to jakis zart?
imie-nie moze byc (w GTA:San Andreas gosciu chyba zwal sie tak samo)
zero histori
zero charakteru
zero opisu
to co jest jest do.... (cenzura)

🙂
KEt
Post #3 07 May 2006, 17:34
kolega nie wie co obowiazuje na serwerze, hmm polecam poszukac typowego funserwera ( kupa expa i nic poza tym )

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026