📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Propozycje zmian w grze i kodeks zachowania
« Wróć do forum  •  10 post(ów) w temacie
Post #1 07 May 2006, 23:43
co wy na to zeby obnizyc progi tylko troche na budowle, tak zeby ich sie zrobilo nieco. to sie dalej wykorzysta do walk, wasni, sojuszy itd... hm..

a do tego.. co wy nato aby zrobic kodeks zdobywania czyichs posiadlosci, nakreslic co jest wandalizmem,pladrowaniem itd... a nawet lepiej zrobic otwarty konkurs na forum kto wymysli lepszy kodeks ... a nie wiedza ze oni tez maja tu cos do gadania... ?

tylko jak juz.. to 3eba najpierw zrobic ogloszenie.. niech kazdy sie przygotuje.. a potem dzien na upload tekstu na forum... albo poprostu wyslac maila/pw zeby nie bylo...
Post #2 08 May 2006, 06:14
Mi pasuje taka opcja
Post #3 08 May 2006, 13:18
i jak sie podoba Avatar.. 😛
Post #4 08 May 2006, 14:26
taki old schoolowy ;D
Post #5 08 May 2006, 16:22
nie no serio ostatnio czesćiej odwiedzam forum.. moze i odkuze reszte jakichs pliczkow.. skryptow.. wow.exe

jest tu ktos jeszcze wogle ? pusto cicho... jak dziady 😛

to ja sie zajme tą sprawą.. co do budowli
Post #6 11 May 2006, 19:41
można powiedziec że obecny ;]

co do budowli ok ale zrób jakąś bogatszą prezentejszyn z modelami budynków bo ta jest okrojona... no i ciężko zawsze o ten równy niezalesiony grunt... trza o tym nadmienic...
Post #7 11 May 2006, 21:31
rowny, niezalesiony grunt ? moze Westfall ? 😛 (spelnia te wymagania, co nie ? 😊 )
KEt
Post #8 12 May 2006, 03:12
w westfall to ja juz mam domek hmm 😀 tylko daleko sie plynie i lekka ruina 😛

a cio do to wlasnie hmm Ty Tempik sie tym zajmowales i jakos temat ucichl po tym jak "odpoczales" od nas

Avatar hmmm "mobilizujacy" do pracy 😊 ...pracy...pracy...aaaa do pracy trza isc 😢
Post #9 13 May 2006, 13:36
Awatar ... oczaplasu mozna dostac 😛 pozatym ... ciekawy ...
A co do tych budowli ... co powiecie jak bysmy zrobili nowa kraine .. w ktorej naprzyklad gracze majacy 60 poziom, mogliby zdobyc wyzszy na questch albo co .. gdzie bylyby nowe umiejetnosci.

Niewiem czemy ale do takiego budowania tych budynkow podchodze sceptycznie ... dla mnie to cos wielkiego miec wlasny dom .. wlasne miejsce, i niemoge sie przekonac do upowszechnienia tego ... miloby byloby zaobaczyc ze komus zalezy zeby miec taki domek a nie ma kase ... to sobie kupi. W takich przypadkach jestem za ...

Tak sobie myslalem ze tylko gildie moglyby budowac cokolwiek .. za ogranicznik moznaby bylo wziasc, np. pieniadze .. jak jest wiecej osob latwiej sie zrzuca na dom albo na mebelki itp Natomiast pojedynczym jednostka raczej ciezko byloby skombinowac 1000 zlociszy 😊 ...

Taki jest moje zdani nieskonczone bo sie spiesze 😛 ...

Aha zaczolem budowac labirynt 😀:D Tymrazem juz z normalnego muru 😀
Post #10 13 May 2006, 13:40
ja znowu jestem przeciwko nowym umiejetnosciom - lepiej naprawiac w miare mozliwosci te, ktore sa dostepne. Co do lvlu - mial byc 60 max, a tu dupa, bo juz jest nawet 62 😠

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026