|
Post #11
08 May 2006, 20:43
QUOTE(MATTEKK7 @ May 8 2006, 05:43 PM) mi tylko addony nie chodza 😢 nie wiecie co nowego w szamanku?? [right][snapback]15927[/snapback][/right] jak narazie niczego nowego nie widze... na pewnie nie dzialaja windfury, forsbrand itp. NIe testowalem jeszcze totemow |
|
Post #12
08 May 2006, 22:00
nie no z mobkami to lekkie przegiecie...zeby zabic elite na ok 30lvlu musze wypic kilka mikstur a one kosztuja majatek...za zabicie takiej elitki dostaje 3 serbra...smiech na sali! a z bestji wogole nie ma pieniedzy...kolo sie zamyka...nie mozna zdobyc kasy bo ne ma na to kasy!
|
|
Post #13
09 May 2006, 04:10
a kto powiedzial ze zabicie "elitki" jest łatwe? ehhhh
|
|
Post #14
09 May 2006, 04:48
1 kasy malo wpada duzo wypada
2 ja na harpie , nie dosc ze lepszatp ta se LUP i meda walnela ... 3 nie wiem czy enchanting dziala 4 Pet dziala 5 trapy nie dzialaja 6 .pvp enter przenosi nas na arene walk |
|
Post #15
09 May 2006, 09:14
Sporo rzeczy na plus jest, generalnie lepiej.
Proponowałbym poprawic jedną rzeczy: - cene zywnosci i napojow Bez tego gra klasami, ktore musza duzo many miec jest ekstremalnie trudna. Np szmana którym gram nie dzialaja sklile odpowiedzialne za walke wrecz, dlatego trzeba atakowac czarami. Ale przy tych cenach nie da sie tego zrobic, skoro jeden napoj kosztuje 20s a za potwora dostane 1s. Kolo sie zamyka. Zreszta jak sie policzy zmiane cen zywnosci to wychodzi ze zdrozala kolo 10 razy a ilosc gotowki z przeciwnikow spadla klikukrotnie, co daje w sumie nawet klikudziesieciorazowy wzrost ceny. Proponuje zrobic wielka obniżke na cene żywnosci. |
|
Post #16
09 May 2006, 11:31
Niestety nie jest za dobrze malo kasy duzo wydatkow, paladyn nie jest poprawiony nie dzialaja np aury wazne w druzynie no i kupa rzeczy.
Tak naprawde najgorsze jest to ze przy tak mocnych mobach, nie dzialajacym armor i slabym ataku paladyn jest cieniutki. Mam nadzieje ze cos sie zmieni bo jak tak dalej pujdzie paladyn bedzie najciensza klasa. 😢 |
|
Post #17
09 May 2006, 12:39
Robaczek cos tam sluchaj a jak zabijesz swinie w real live (na zywo) to wypada z niej kasa??
|
|
Post #18
09 May 2006, 13:59
ale to nie jest real live 😀
|
|
Post #19
09 May 2006, 14:46
ja uwazam ze drop jest wporzadku, podobny jest na globalu tylko zywnosc mogal by troszke staniec... to tyke mi sie podobaja zmiany. A co do elit tracicie tyle many bo chodzicie sami, na globalu nie da sie samym na elity chodzic chyba ze na 20 levli słabsze. Po to tak zrobili zeby gra byla bardzeiej zespołowa, zeby sie oplacalo miec swoja pake ludzi gildie i z nimi grac ..
|
|
Post #20
09 May 2006, 15:58
do MATTEKK7: no super to graj zespolowo jak na serwerze jest w porywach do 5 osob z hordy na lvlach od 1 do 60...to nie jest global! napisz mi instrukcje jak zebrac tlum zeby moc grac w grupie
do Demon: chcesz zeby Ciebie szanowali to szanuj innych! do Tarzanus: powinno byc latwe skoro ta elita jest o 15 lvl nizej ode mnie z resztą sie zgodze...zarcie jest za drogie! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |