|
Post #1
08 May 2006, 20:48
do tej pory na serwer wchodzilo sie poprzez odpalenie LACD, w chwili obecnej nie ma go co chyba odczuli wszcyscy gracze, wiec nasówa mi sie takei pytanie: czy jest on konieczny??
Z mojego punktu widzenia LAcD to program chroniacy przed cheaterami, ale zastanowmy sie czy cheaterowi chciałoby sie pisac opis i wogole bawic sie w ta cala procedore?? uwazam ze zagrozenie ze strony takich osob na naszym serwerze nie isnieje, a nawet gdyby taka istotka sie znalazla to zaraz zostałaby zidentyfikowana i zbanowana. moze sie myle wiec prosze o wasza opnie, co wy o tym sadzicie. Moze LACD ma jeszce jekies inne funkcje ktorych ja nie znam... |
|
Post #2
08 May 2006, 20:57
no tak tak.. i troche chybiles w forum .. ale
|
|
Post #3
08 May 2006, 21:02
jasniej temp jasniej........
|
|
Post #4
08 May 2006, 21:05
nie ma co jasniej.. pierwsza sprawa... LACD...
wiec istniala poważna potrzeba zainstalowania tego... niestety byli tacy, nagminnie, nie wiem czy nadal są.. mam nadzieje ze LACD'owe problemy ich odstraszyly... jedynie mwowi debesciacy zostali.. 😉 tak wiec, zobaczymy jak sie sprawy zakręcą i moze bedzie bez LACD'a co do Topicu.. w opisie Forum jest napisane do czego ono jest.. a to jest bardziej na temat servera niz na temat swiata gry.. chodz spoko... niech bedzie ten jeden raz 😉 |
|
Post #5
08 May 2006, 21:12
wybacz ale nie zwrocilem na to uwagi.. jestem tu od niedawna wiec dzieki za wyrozumialosc
|
|
Post #6
09 May 2006, 06:12
eh... Mi sie niepodoba to lacd... Teraz jak go niema to moglismy sie w koncu wybrac gropa 6-cio osobowa a pingi byly ponizej 200.... Z lacd jak 4 osoby sie spotkaly w jednym miejscu skakalo nawet do 10k(o tym to sie przekonaliscie sami 😛 )...
|
|
Post #7
09 May 2006, 10:21
ja jzu chyba wole zeby byli cheaterzy niz zeby sie wogole grac nie dalo, a taka osoba i tak w koncu wpadnie..
|
|
Post #8
09 May 2006, 11:23
nie ma LACD i palec mu w ....
Moim zdaniem dozamkniecia |
|
Post #9
09 May 2006, 13:02
ta powinienem zamknac po moim poscie wyzej..
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |