📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Problemy z ekonomią i mechanikami gry
« Wróć do forum  •  3 post(ów) w temacie
Post #1 09 May 2006, 04:54
Wiec ja pisze kilka czynnosci ktore nie/dzialaja i jak mozecie ( zeby nie bylo syfu ) piszcie mi na priv to bede dopisywac (pisac klase rase i t p , i inne zminay na servie)

hunter - tame beast DZIALA
hunter - trapy Nie

kasy malo wpada duzo wypada na jedzenie itp.
ja na harpie , nie dosc ze lepsza to ta se LUP i meda walnela prawie cale zycie ...
".pvp enter " przenosi nas na arene walk

Co do jedzenie itp. Moim zdaniem to dobrze ze jest drogo. Gra nie bedzie sie ograniczac do tego by kupic, zabic sprzdac naprawic . D**A teraz musisz sam se zrobic , i ak jest dobrze , wreszczieprofesje siprzydadza i bedziegit . Moim zdaniem to jest super bo nie bedzie siesamemu chodzilo tylko w grupach ....... I mozna zawsze cos sprzedac taniej , ten to naprawi...

PEt - gdy atakuje z petem i on wali bezposrednio a ja ze strzelby to odziwo dostaje XP

enchanting ??

wiec piszcie na priv
Post #2 09 May 2006, 09:20
a ja napisze jesczze raz:

Proponowałbym poprawic jedną rzeczy:
- cene zywnosci i napojow

Bez tego gra klasami, ktore musza duzo many miec jest ekstremalnie trudna. Np szmana którym gram nie dzialaja sklile odpowiedzialne za walke wrecz, dlatego trzeba atakowac czarami. Ale przy tych cenach nie da sie tego zrobic, skoro jeden napoj kosztuje 20s a za potwora dostane 1s. Kolo sie zamyka.
Zreszta jak sie policzy zmiane cen zywnosci to wychodzi ze zdrozala kolo 10 razy a ilosc gotowki z przeciwnikow spadla klikukrotnie, co daje w sumie nawet klikudziesieciorazowy wzrost ceny.

Proponuje zrobic wielka obniżke na cene żywnosci.
Post #3 10 May 2006, 18:37
w nowym emu jest duzy problem z trybem pvp, mianowicie nie dzialaja zadne zaklecia 😢

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026