|
Post #1
09 May 2006, 19:39
Hm...ostatnio wlaczylem sobie TSa (TeamSpeak) , taki programik do gadania taki jak Skype, ale bardziej tak dla zabawy niz do komunikacji...wiele dobrych serverow ma swoje kanaly na TSie...fajnie by bylo gdybysmy i my posiadali cos takiego. Server na TSie , na ktorym sie gada mozna zabezpieczyc haslem.
Problem w tym ze ja akurta nie wiem jak sie go tworzy 😛 bo malo przesiaduje na tym czyms. Co wy nato? fajnie by bylo miec swoj kanal na TSie, chociaz nie kazdy ma kompa w domowym zaciszu i ewentualne przeklenstwa musielibysmy jakos "ocenzurowac" jakims regulaminem albo po prostu swoim zachowaniem 😀 nie ukrywam ze chodzi w tym wypadku o mnie...chcialbym wiedziec ile osob bylo by ZA a ile PRZECIW. |
|
Post #2
09 May 2006, 20:03
moze to i dobre ale przekaz jest strasznie opozniony...probowalismy kiedys na lan party ale wszystko docieralo z kilku sekundowym opoznieniem wiec dalismy sobie spokoj...w czasie walki to przeszkadza
|
|
Post #3
09 May 2006, 20:50
Opoznienie na tsie zalezy akurat od serwera, a tych jest wiele. Z reguły waha się w granicach ~1 sekundy, wiec nie jest tak źle.
Jesli ta wartosc jest dla Ciebie duza, mozesz uzyc ventrilo - podobny do teamspeaka program do komunikacji glosowej. |
|
Post #4
10 May 2006, 05:20
TAK
hmmm kto jak ja grał w Americas Army i mam jakies 23 Honoru to raczej gral na TS My w klanie gralismy na TS i gra sieo wiele lepiej a opuźnienie jest male na dobrych servach Jednak jak wejdziemy na taki Chicken farm gdziesiedzi masa wiary to nie wiem czy bedzie tak gladko ....... Trza jakis fajny zalatwic ...... |
|
Post #5
10 May 2006, 11:35
W sumie to mielismy kanal serwerka i po co? i tak nikt prawie nie wchodzil ja sobie robie wlasny kanal z kumplami jak gdzies ide to radze zrobcie se tez
|
|
Post #6
10 May 2006, 11:40
QUOTE(Datrex @ May 10 2006, 06:20 AM) TAK hmmm kto jak ja grał w Americas Army i mam jakies 23 honoru [right][snapback]16031[/snapback][/right] buahahahahaa |
|
Post #7
10 May 2006, 12:46
aha to zes wytlumaczyl ........
moze i 23 H to nie duzo ale gra w WoWa zajela AA |
|
Post #8
11 May 2006, 18:23
Moje ziomki tez graja w AA ale powiedzialem im o WoWie i im sie spodobalo .. najlepszy z nich mial 28 H... 😉 pozdrawiam Mysteria bo onim mowa...ale teraz gra w WoWa...
|
|
Post #9
12 May 2006, 03:16
QUOTE(Demon @ May 10 2006, 12:35 PM) W sumie to mielismy kanal serwerka i po co? i tak nikt prawie nie wchodzil ja sobie robie wlasny kanal z kumplami jak gdzies ide to radze zrobcie se tez [right][snapback]16047[/snapback][/right] kto siedzial ten siedzial ( nawet pozniej gdy juz bylo tylko paru starych wyjadaczy TS-a ) akurat ma kto narzekac 😛 , TS fajna sprawa ale z odejsciem Anakina stracilismy dobry serwer , a jakos nie udalo sie nam znalesc jakiegos w miare porzadnego |
|
Post #10
12 May 2006, 06:04
To ja w AA ze swoim 67 H to jakis wyrzutek jestem 😛
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |