📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Szlag mnie trafia jak fidze fasze pierfolone fyzfizka na for
« Wróć do forum  •  20 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 10 May 2006, 20:01
QUOTE(Thorsten @ May 10 2006, 08:07 PM)
Tak więc mają jeden z najwyższych wyników (bo takiego maila dostałem) na tej stronie
[right][snapback]16100[/snapback][/right]

To mi chyba zaraz wyślą pieniądze poczta...
Post #12 10 May 2006, 20:04
pamiętam jak kiedyś usłyszałem pewien dowcip... mniej więcej taki:
Rozmawia Einstein z Papieżem:
- powiedz mi, ojcze święty, czy Bóg może stworzyć wszystko?
- Bóg jest wszechmocny, oczywiście.
- Czy może stworzyć kamień, którego nikt nie podniesie?
- Oczywiście
- A czy może podnieść kamień, którego On sam nie podniesie?

Taka anegdodka bardziej, niż dowcip. Tak więc poleciałem z tym do księdza. Koleś w sumie z niego spoko, ale strasznie czasem zadziera nosa, jaki on inteligentny itd. co powoduje tym, że na religii bardziej chce mi się spać niż na biologii. No to mówię mu: "proszę księdza, czy Bóg może stworzyć wszystko?" NAGLE on mi zaczyna nawijać o tym, że z takiego i takiego punktu widzenia jest to i to, ple, ple, ple. Razem z kumplem nic nie zrozumieliśmy co on do nas rozmawiał... Po prostu mnie koleś zwalił z nóg... Nie pamiętam już dokładnie co powiedział, ale zaczął mówić 2 minuty bez tchu. Ja spuentowałem to krótkim "eee... aha... do widzenia...".

Przykład jak to nauczyciele mają zastosowane sposoby, żeby wywinąć się od trudnych pytań...
Post #13 10 May 2006, 20:13
oceny zupelnie o niczym nie swiadcza...
Post #14 10 May 2006, 20:16
QUOTE(stelloZZa @ May 10 2006, 09:01 PM)
To mi chyba zaraz wyślą pieniądze poczta...
[right][snapback]16110[/snapback][/right]

Tobie wyślą powiadomienie że klinika weterynaryjna dla cofniętych szympansów jest pod innym adresem.

Satch, słyszałem to kiesyś... To jest jakiś błąd logiczny, złe żałożenia czy coś... Tak mi to wytłumaczyli, ale nie pamietam dokładnie o co chodziło.
Post #15 10 May 2006, 20:27
QUOTE(Thorsten @ May 10 2006, 09:16 PM)
Tobie wyślą powiadomienie że klinika weterynaryjna dla cofniętych szympansów jest pod innym adresem.

[right][snapback]16114[/snapback][/right]

Widze, ze nie lubisz jak ktos pokazuje ci błedy lub tez jest lepszy w danej dziedzinie?
Post #16 10 May 2006, 20:33
Nie przeszkadza mi pokazywanie błędów... A ty nie masz błędów do pokazania... nie moich przynajmniej. Chętnie zobaczę swój błąd... Chętnie też zobaczę twój wynik, nawet posunę się do naiwności tego stopnia, że uwierzę Ci na słowo. Choć oczywiśći możesz udowodnić screenem 😉
Post #17 10 May 2006, 20:44
No widzisz, ja nie jestem typem goscia, ktory sie wszedzie chwali, tymbardziej na nic nieznaczacym internetowym forum. Chcesz moge napisac/dac screena na prv.
Zastanawiam sie tylko , po co ten był ten atak z twojej strony...
Post #18 11 May 2006, 06:25
wiec Thorsten postanowilem zrobic ten test niestety nie chciało mi sie go dokonczyc, do 4,5 strony robilem normalnie a potem zaznaczalem byle co wynik koncowy to 106 😊 mysle ze jak bym robil do konca to z pewnoscia bylby on ponad 120 moze 130... niektore pytanie zeczywiscie byle trudne szczegolnie jak pytali o te frazy angielskie ktorych ja nie znalem, ale ta czesc na liczenie to banal
Post #19 11 May 2006, 06:41
Bo widzisz... Takie są testy inteligencji 😉

Więc zwyczajnie się nie chwal... Nie chcesz tego robić to nie poruszaj tematu.

Aha, i pomyliłem się 140 to ie jest najwyższy wynik 😉 Polska MENSA przyjmuje od 148 czyli pewnie najwyższy to dużo więcej 😉
Post #20 11 May 2006, 12:31
🤔

za mało gracie w piłke.. :/ albo co?

a tak poza tym.. trzzzeba umiec rozrozniac WIEDZE, a MĄDROŚC... juz nie powiem o inteligencji bo to zupelnie inność

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026